#19 Mehmet Batdal

Cevap: #19 Mehmet Batdal

cok isityorum bunun varya biseyler yapmasini, sonrada burda acimasizca elestirenlerin bilmem ne olmasini..

cok isityorum bunun varya biseyler yapmasini, sonrada burda acimasizca elestirenlerin bilmem ne olmasini..

oktay olmaz kardeşim ben cok kapk yemek isterim ama bukadar agır ve hantal biri iş yapmaz bizde. birtek fizigi avantajlı. ondada kafa toplarında cok etkili degil. gögsüyle alıyor topları zaten:)

oktay olmaz kardeşim ben cok kapk yemek isterim ama bukadar agır ve hantal biri iş yapmaz bizde. birtek fizigi avantajlı. ondada kafa toplarında cok etkili degil. gögsüyle alıyor topları zaten:)

Baris olmaya bilir hocamda,, cok acimasiz elestiriliyor.. ben Sabrinin 1 top yuzunden bukadar elestirildigini hatirlamiyorum haci.. yemin billah.. cocuk yani suanda neyapsa yaranamaz durumda.. ilk maci adami asmadigimiz kaldi.. sanki puan kaybinin tek sorumlusu Batdalmis gibi.. ona gelene kadar 90 dakika boyunca top oynamayan ne adamlar vardi dun sahada..

Topu yere vurdurmayım iyi abanabilse şu an hala tebrikleri kabul ediyor olacaktı.

Baris olmaya bilir hocamda,, cok acimasiz elestiriliyor.. ben Sabrinin 1 top yuzunden bukadar elestirildigini hatirlamiyorum haci.. yemin billah.. cocuk yani suanda neyapsa yaranamaz durumda.. ilk maci adami asmadigimiz kaldi.. sanki puan kaybinin tek sorumlusu Batdalmis gibi.. ona gelene kadar 90 dakika boyunca top oynamayan ne adamlar vardi dun sahada..

Batdal haftaya bi gol atsın göklere çıkarılır. Sabri'yle kıyaslayamazsın bile. Sabri tek maçta 3 tane röveşata golü atsa hala "sezon sonu gitsin" denir.

zaten dün melo ve emre colak dışında iyi oynayan pek yoktu engin iyi oynamadı defansif cok calıştı. digerleri vasattı. abi ben bu mac icin batdaldan bişey olmaz demiyorumki. adamın kapasitesi bu. bana kalsa rierayı hic begenmesemde onun girmesi lazımdı dün. rieraya gelse o top büyük ihtimal goldü.

edit: batdal o golü atsaydı sadece tebrik ederdim ama hala aynı fikirde olurdum.

zaten dün melo ve emre colak dışında iyi oynayan pek yoktu engin iyi oynamadı defansif cok calıştı. digerleri vasattı. abi ben bu mac icin batdaldan bişey olmaz demiyorumki. adamın kapasitesi bu. bana kalsa rierayı hic begenmesemde onun girmesi lazımdı dün. rieraya gelse o top büyük ihtimal goldü.

varsayim o dedigin Baris, bende sana soyle soyleyim.. Riera olsa belki o pozisyona giremezdik? hani Rierayi bosver o zaman Necati cikmasa o pozisyon goldu diyebiliriz..

ama o topun gelis sekline bak, sol ayakli biri icin kolay bi vuru degil.. Hakanin fenere attigi golde topun gelisi baska bu baska.. Hakan Balta o topa 100 kere vursa 2-3 kere oyle gider.. o da gitti Derbi macinda..

varsayim o dedigin Baris, bende sana soyle soyleyim.. Riera olsa belki o pozisyona giremezdik? hani Rierayi bosver o zaman Necati cikmasa o pozisyon goldu diyebiliriz..

ama o topun gelis sekline bak, sol ayakli biri icin kolay bi vuru degil.. Hakanin fenere attigi golde topun gelisi baska bu baska.. Hakan Balta o topa 100 kere vursa 2-3 kere oyle gider.. o da gitti Derbi macinda..

Hakan o topa hayatında 2 kere öyle vurdu 2si de gol oldu.

Türkiye - Slovakya maçı ve Fener maçı.

Kacirdigi gol yüzünden bileti kesilecekse haksizlik olur. Evet gercekten kacirmasi daha zor olan bi pozisyondu ancak oyun genelinde Sercan'dan daha yararliydi. Hatta Necati ve Baros ne kadar oynadiysa, o da o kadar oynadi. Golü atsaydi,haftaya ilk 11'e yazardiniz Batdal'i. Dolayisiyla Sercan'in yerine kadroya alinmasi dogrudur. Yine kadroda olmali

Elmander dönene kadar tabi

tabiki varsayım oktay. ben golü atamamasından cok hantallıgından zaten baştan kaybediyor. TEK AVANTAJI FİZİGi ama onuda pek kullanıyor denemez. karabük yolladı bunu bülent istemedi.

batdal kiz gibi topa vuruyor

yuru batdal bank asya takimlarindan birine, 2 metre boyu var, hava toplara cikamaz, sert gene degil de plase yapar her sut a, olmus 26 yasinda daha ne bekler insan bundan?

Mesele battal, sabri gibi adamların bi maçta çok iyi oynayıp gol atması falan da değil aslında.. Bu adamlar türkiyenin en büyük camiasının topçuları olacak adamlar değil. Sıradan bi süper lig takımında bile banko oynar diyemiyorum mesela...O yüzden savunanlar körü körüne savunmayı bırakmalı, görünen köy kılavuz istemiyor. Adam yıllardır kendi gelişimi adına hiç bişey yapmamış, bizim de oturup bişeyler olur mu acaba diyecek halimiz de yok, zamanımızda yok..

Ya inanamıyorum yok kondisyonu eksikmiş,yok özgüveni yokmuş beyler neyi tartışıyoruz ya..

7 metre kale..

Git ayak içi vur bunun hiçbirşeyle ilgisi yok..

Bunun kazmalıkla alakası var..

Baros'ta leş gibi oynuyor kesinlikle kredisi bitmiştir dün akşam..

Yeter bir zamanlar kraldı hepsi bu..

Adam kafayı kuma gömüp oynuyor Mehmet Yıldız gibi..

Nerde eski Baros..

Bitti kardeşim devri artık..

Seneye 2 tane forvet almalıyız..

Biri mutlaka atletik bir Afrikalı olmalı..

Elmander'in yanına..

Elmander ile 11 baslamali ordu macinda.. Necati ile Baros'un yaptiklarini toplasan bu adamin 15 dakikada yaptiklari etmez. Batdal girdi önde biraz top yapar olduk Mustafa Yumlu'yu muma cevirdi resmen. Ne baros nede necati mücadeleci forvetler degiller.. Batdal'in girmesiyle kanatlar falan bari biraz calisti.. Golü kacirsada 11 olmali.. Güvenin ona.. is var bunda

Maç heyacanıyla fazla abarttım kesinlikle.O kadar da kötü değildi halbuki.

fizik olarak daha diri gozuktu, tabi 1 seneden sonra boyle bir firsat bulmanin hirsiyla da olabilir. yine de brezilyali gerizekali futbolcu joya ne kadar benzedigini gosterdi. ikisi de uzun boylarini havada kullanamaz, topa kiz gibi dokunur, ince calimlar atmaga calisirlardi. tez zamanda sercan ile birlikte takas ekseninde agirlik olarak kullanilacak gibi duruyor.

televizyondaki futbol ulemaları daha bu adamın yaşını bilmeden, "çok genç oyuncu, büyük gelecek vaat ediyor" falan diyebiliyorlar, biz de bunları izleyip futbol adına bir şeyler duyacağımızı sanıyoruz her hafta

25 yaşında zor adam olur bundan tabi bana göre her futbolcu potansiyellidir.Potansiyelini göstermek içinde yaşı hiçbir zaman geçmez(29 ve sonrası hariç).Bu herif biraz kıpırdandı gibi.Bu arada adamı eleştirirken Bülent KORKMAZ kovdu diye eleştirmeyin.Bülent HOCA kaptanımızdır adam gibi adamdır ama adamın banko oyuncusu Mustafa SARP yani onunda hocalık anlayışı o BATDAL ilk defa gerçek bir hoca ile çalışıyor.Bundan sonra ne yapacağına bakmak lazım.Belki olur belki olmaz.Ama sabırla izlemek gerekli Fatih TERİM hepimizden iyi biliyordur kimden ne olacağını bence.

evet batdal a zaman verin, henuz 19 yasinda ve 5 yil sonra acayip futbolcu olur merak etmeyin beyler.

bazilari ne konustugunu bile bilmiyorlar. elin adami 20 yasinda banko oynar ve direk katki yapar, bizim kos koca galatasaray da 26 yasina gelmis ve hic bir sey gostermemis oyunculara mi sabir verecek.?! hadi yuru ordan. Bizim zamanimiz yoktur cok acik ve net, 22-23 yasina kadar beklenebilir, ondan sonra da birsey yoksa defolup gitmelidir bu her oyuncu icin gecerlidir, biz pendikspor falan degiliz...

Geri
Üst Alt