#19 Mehmet Batdal

Cevap: #19 Mehmet Batdal

Mehmet Batdal'ın gram gelişme göstereceğini sanmıyorum ama Burak Yılmaz'ın ne zaman patlama yaptığına bakıp öyle yaş meselesini atın ortaya.

Mehmet Batdal'ın gram gelişme göstereceğini sanmıyorum ama Burak Yılmaz'ın ne zaman patlama yaptığına bakıp öyle yaş meselesini atın ortaya.

burak 3-4 senedir surekli oynuyor, batdal 3 senedir 20 maci yok.. fark da bu

Batdal aklını futbola verebilen adamlardan değil Sercan gibi aynı, yeteneğine ihanet edenlerden. Bu saatten sonra bundan daha fazlası olmaz. Maça girdikten sonra hareketlilik getirdi orası aşikar ama daha fazlasını beklemek anlamsız. Bu arada o golün aynısını Elmanderde kaçırabilirdi, gol kaçırdı diye kimseye laf söylemek doğru değil.

Batdal aklını futbola verebilen adamlardan değil Sercan gibi aynı, yeteneğine ihanet edenlerden. Bu saatten sonra bundan daha fazlası olmaz. Maça girdikten sonra hareketlilik getirdi orası aşikar ama daha fazlasını beklemek anlamsız. Bu arada o golün aynısını Elmanderde kaçırabilirdi, gol kaçırdı diye kimseye laf söylemek doğru değil.

golu kacirdigi onemli degil topa nasil vurdugu onemli, amator oyuncu bili topa oyle vurmaz yemin ederim (kendim amatorde oynarim)

golu kacirdigi onemli degil topa nasil vurdugu onemli, amator oyuncu bili topa oyle vurmaz yemin ederim (kendim amatorde oynarim)

Adam yıllar sonra Galatasaray A takımında derbi maçına çıkmış o top gelirken neler kafasından geçtiğini senin daha iyi biliyor olman gerek o halde madem futbolcusun. Milyon tane düşünce geçmiştir kafasından, belki topa vurmadan golü kutluyordu içinde, belki de kaçırırsam biterim diye düşünüyordu. Bunlar tecrübeyle olacak işler. Emre Çolak geçen sene on metre önüne top atamıyordu durumu ortada

Adam yıllar sonra Galatasaray A takımında derbi maçına çıkmış o top gelirken neler kafasından geçtiğini senin daha iyi biliyor olman gerek o halde madem futbolcusun. Milyon tane düşünce geçmiştir kafasından, belki topa vurmadan golü kutluyordu içinde, belki de kaçırırsam biterim diye düşünüyordu. Bunlar tecrübeyle olacak işler. Emre Çolak geçen sene on metre önüne top atamıyordu durumu ortada

tamam renktas ama bu 18-19 yasinda degil, 26 yasinda, daha ne dusunecek o anda hareket etmesi lazim dusunecek durumu yoktur..

ps: hem trabzon maci derbi degildir ;) (fb ve bjk maclari derbidir)

tamam renktas ama bu 18-19 yasinda degil, 26 yasinda, daha ne dusunecek o anda hareket etmesi lazim dusunecek durumu yoktur..

Bunun yaşla falan hiç alakası yok, bu saatten sonra daha fazlası olmaz diyorum zaten bende yanlış anlaşılmasın ama o düşünme olayı tecrübeyle alakalı bi olay. on kere o pozisyona girmeli ki düşünmeden vurmayı öğrensin o topa aklına ilk geldiği şekilde. İnsan psikolojisiyle alakalı bu

O maçın son dakikasında bu golü atamaması normal, Dünyanın en iyi oyuncusu bile son dakika da kritik bir penaltıyı baskıdan dolayı atamıyor... bundan 3 hafta öncesini hatırlayın necati kaç tane karşı karşıya gol kaçırmıştı bu şekilde aynı maçta o maçı kazandığımız ve necatinin 2 gol attığı için o pozisyonlar konuşulmamıştı..

ps: hem trabzon maci derbi degildir ;) (fb ve bjk maclari derbidir)

Türkiye'de 4 büyükler ve diğer takımlar arasında uçurum olduğundan "derbi" kavramı "aynı şehrin takımlarının maçı" anlamını kaybetmiştir. 4 büyükler arasında oynanan maçlara derbi deniyor Türkiye'de. "Galatasaray-Kasımpaşa" gibi bir maça derbi demek kelimeye haksızlık.

Türkiye'de 4 büyükler ve diğer takımlar arasında uçurum olduğundan "derbi" kavramı "aynı şehrin takımlarının maçı" anlamını kaybetmiştir. 4 büyükler arasında oynanan maçlara derbi deniyor Türkiye'de. "Galatasaray-Kasımpaşa" gibi bir maça derbi demek kelimeye haksızlık.

turkiye nin yanlis dusuncesi iste, hersey yanlis bizde

O maçın son dakikasında bu golü atamaması normal, Dünyanın en iyi oyuncusu bile son dakika da kritik bir penaltıyı baskıdan dolayı atamıyor... bundan 3 hafta öncesini hatırlayın necati kaç tane karşı karşıya gol kaçırmıştı bu şekilde aynı maçta o maçı kazandığımız ve necatinin 2 gol attığı için o pozisyonlar konuşulmamıştı..

MİY maçı. Hakan'ın üzerine nişanlayıp sonra içeri attı. 2.sinde de Hakan'a nişanlamıştı sanırım. O maçta galip geldiğimiz için pek üzerinde durulmadı ama konuşuldu.

turkiye nin yanlis dusuncesi iste, hersey yanlis bizde

Derbi diyince insan heyecan bekliyor. Bi çeşit maç izlettirme taktiği. Galatasaray - Trabzonspor maçının adı "derbi" olmasa seyretmeyecek çok kişi tanıyorum. Doğru ya da yanlış, bunu değiştiremeyiz. Önemli bi detay da değil zaten.

balta üstünden bu kadar uzun tahliller ve yorumlar yapmaya gerek yok,bank asya topçusu ve seneye anca samsunspor gibi takımların forvet rotasyonunda yer alabilir. o pozisyonu atamaması şanssızlık değil kapasitesizliktir.

geldiginde ne kadar abartilmis vay be https://www.gscimbom.com/forum/2010-diger/35284-osman-tanburaci-mehmet-batdal.html

Fenerbahçe’ye de önerilmiş, Zico çok istemiş

İki sene önce Batdal’ı Fenerbahçe’ye önermişler… Zico çok istemiş.

Bu çocuğu bana verin Avrupa’ya yollayayım, Fenerbahçe de kazansın Mehmet de demiş.

Bucaspor çok fiyat çekmiş,

Fenerbahçe de oralı olmamış.

Batdal, tek santrfor olarak çok başarılı, çift santrforda da uyumlu ama ileri uç… Baroş’la uyumu çok gol demek olur.

Mehmet Batdal her pozisyonda topa vurabilen bir golcü. Üst düzey bir teknik, komple futbolcu.

Sol ayağı raket!

arkadasin biri ne yazmis :D

Ibrahim Eren' Alıntı:
Cok Büyük Konusacagim..!!!

Hakan Sükür´den cok daha Yetenekli bir Futbolcu..!

Galatasaray´in UEFA Kadrosundan buyana yaptigi en iyi Yerli Transfer..!!

Zaman bunlari Gösterecek....

İlk geldiği zaman ki kıpırtılı hallerini gördüm trabzon maçında..

Keşke o pozisyonda biraz şansı olsaydı..

Melo'dan Mehmet Batdal'a..

Çok büyük bir potansiyelin var. Sana güveniyoruz. Takımın önemli bir parçasısın. Sana güvenimiz sonsuz, sadece bir gol kaçırdın. Bundan sonrası daha iyi olacak.

böyle birşey demişmi facebookda az evvel okudum :D

Melo'dan Mehmet Batdal'a..

Çok büyük bir potansiyelin var. Sana güveniyoruz. Takımın önemli bir parçasısın. Sana güvenimiz sonsuz, sadece bir gol kaçırdın. Bundan sonrası daha iyi olacak.

böyle birşey demişmi facebookda az evvel okudum :D

Melo maçtan sonra Mehmet'le özel bir görüşme yaptı ve Mehmet'e 'Çok büyük bir potansiyelin var. Sana güveniyoruz. Takımın önemli bir parçasısın. Sana güvenimiz sonsuz, sadece bir gol kaçırdın. Bundan sonrası daha iyi olacak'' dedi. Bu, Mehmet için büyük bir moral oldu. 'Ağabey takım arkadaşlarım bana güveniyor. Forma şansı bulursam e iyisini yapacağım'' dedi'' şeklinde konuştu.

Melo'dan Mehmet Batdal'a tam destek - Hürriyet Futbol

FT reyiz süprizleri sever ordu maçında 11 oynarsa şaşırmayın..

Geri
Üst Alt