#19 Mehmet Batdal

Avcı oyuncunun dilinden anlıyor. Zaten Hamza gelmese Avcı gelsin isterdim.

Hatta Sportif direktörlük teklif edilebilir.

tez zamanda ULUSAL TAKIM forveti olmalidir

La bi gidin ulusal santraformuş

Üç metreden Trabzona atamadığı gol hala gözümün önünde

Bu ateş üfleyerek sönmez

buca da çok deliydi yav. arkadaş sıkıntı bizde mi bunda mı anlamadım insanın ayak tabanı yırtılır mı gitti ayağının tabanını yırttı sakatlandı adam

buca da çok deliydi yav. arkadaş sıkıntı bizde mi bunda mı anlamadım insanın ayak tabanı yırtılır mı gitti ayağının tabanını yırttı sakatlandı adam

çağlar dizini kopardı yekta çaprazını kopardı arda pubis oldu kewell ölü taklidi yaptı baros daima sakattı zaten ne berbat sezondu yaw

çağlar dizini kopardı yekta çaprazını kopardı arda pubis oldu kewell ölü taklidi yaptı baros daima sakattı zaten ne berbat sezondu yaw

arda hep pubis di zaten bi sami yen kapanırken iyileşti birde arena açılırken onun dışında "ayhhh pubişimmm"
mostused_whatsapp_emoticons_hashslush1.jpg
diye dolaştı durdu.

Harbiden Bucaspor'da çok iyiydi. O zamanlar gidiyordum tüm maçlara. Hakettiği yerler daha iyileri bence.

bencede 3. alternatif forvet olarak alinmali

Yine gelmiş yerli seviciler.
Bu tarz adamlar küçük takımların oyuncusudur anlayın artık.

<21.05.17-----20.45>
Şampiyon CİMBOM!

çok iyi olduğunu idda etmiyorum ama cenkten de enesten de buraktan da daha çok iş yapardır Milli takımda

konuyu okuduktan sonra yorum yapma icgudun self righteous olma icgudune yenilmis heralde reis?
Renktaş sende hep yabancı kelimeler kullanıyorsun.
Birazda halk seviyesini düşün :)

Yok yani ingilizce konuşma dili ile türkçe konuşma dili bi araya gelince hata veriyoruz

Şampiyon CİMBOM!

Son düzenleme:
Küçük takım topçusu.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt