#19 Ömer Bayram

Ben de kilolu değilim ama göbek 15 kilo fazlam var gibi gösteriyor. O biraz vücut yapısıyla ilgili, adam gayet seri bir adam. Beklenti yüksek olmasın sonra çöp deniyor, yıllar boyunca yedek için harika adam ama kötü oynayınca ki bugün iyi oyununda bile kalitesiz lafları geçti haksızlıklar olacak çünkü adı Ömer. Umarım yedek için hep kendini hazır tutar ve salmaz kendini

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İnşallah reis. Ben de kalitesiz lafına katılmıyorum hani ligimizin diğer yerli beklerine bakıyorum birde Ömer Bayram 'a bakıyorum adam sol kanadı çok iyi kullanıyor bazıları isabetsiz olsa da çok iyi ortalar kesiyor topu ileri taşıyor pas oyununa katılıyor ayağı düzgün bence yedek sol bek olduğunu aldığı parayı hesaba katınca çok güzel bir transfer yapmışız

Ha işte Akhisar 'da oynarken defansif olarak pek beğenmiyordum o yönünü de geliştirirse çok işimizi görür Ömer Bayram keşke her mevkide birer tane Ömer Bayram / Linnes / Donk gibi adamlarımız olsaydı ...

Savunmasi mütüş, bindirmeleri cok iyi, son toplari rezalad.

govdesi kutuk gibi. saga sola donemiyor. yapacagi tek sey ileri geri kosup bindirme. linnes, mariano, nagamoto gibi ekstra seyler beklemyin.
ucuncu sagbekimiz olmali. hatta olmasada olur

İyi
Hatta golü engelledi

Takimin en iyisi degil miydi ahbaplar?

Son dakikada yaptığı hamleyle 3 puanı kaptık.

İyi bir alternatif bek. Bazı maçlarda Nagatomo'yu dinlendirmeye ve sakatlıklar için alındı zaten.

Tam bir şişko ya berbat bir fiziği var

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyiydi. Rotasyon oyuncusu olarak bayağı işimizi görecek gibi.

türkiye MT bosuna yillardir hak ve ismail ile ugrasti

Bugün beğendim, umarım böyle devam eder.

Mariano Linnes, Nagatomo Ömer derken ilk defa tarihimizde bek rotasyonu konusunda pek sıkıntı yaşamayacagız gibi duruyor.

Çok iyi yedekleme fırsatı oldu böyle devam tebrikler

Ömer'in şanssızlığı Nagatomodan sonra gelmesi. Çıtayı çok yükseltti Yuto. Carole, Latovlevici zamanında gelse Ömer, taraftar yere göğe koyamazdı

Son dakikada o hamleyi yapan ozan sandım rakibin onunde duran ozandi belki ama topu uzaklaştıran ömer olabilir.iyiydi gerçekten ve asistini rodrigues yedi

Beğendim, Güzel yedek olacağını söylemiştik Yuto reyize

Maç içinde yapılan yorumlara dikkat ettim de vardığım sonuç şu; Adı ÖMER BAYRAM diye adam ne yaparsa yapsın beğenmeyen tipler var. Adamın hatası olmamasına rağmen bok atmak için her türlü eleştiriyi yapan tipler var. Ya maçı g.tleriyle izliyorlar ya da harbi harbi bunlar futboldan falan anlamıyor

Geri
Üst Alt