#19 Ömer Bayram

fatih hocanın yerinde olsam 11 e koyarım pva yerine

Millet Ömer'in girmesine sövüyor da sövülmesi gereken öbür 2 değişiklik. van Aanholt 2. yarı düzelmişti ama yorgun olduğu ve hafta içi de oynayacağı için bu değişikliğin mantığı var. Diğer ikisinin izahı yok. Feguli'nin atamadığı pozisyonda da iyi kesti Ömer. Kendisine saol diyoruz.

Elinden geleni yaptı diğer değişiklikler kötüydü bence de

•quod erat demonstrandum•

Tam bir görev adamı her oynadığında elinden geleni yapıyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ömer Bayram: "İyi günde, kötü günde bu formayla sahada olduğum her dakika Galatasaray’ımıza destek olmak istiyorum. Bu arma siz büyük taraftarımız için ne kadar önemliyse benim için de en az o kadar önemli. Galatasaray son dakikasına kadar kazanmaktan başka hiçbir şeyi düşünmez!"

randers maçında ilk 11 çıkması doğru olacaktır.

herek aanholdun forma için hırslanması gerekse topu ayağında tutan bir sol bekin oynaması bizim için önemli.

Olur da Gedson transfer edilirse bol bol 11'de görürüz kendisini.

Ben bu arkadaş kadar ezbere futbol oynayan başka futbolcu seyretmedim. Beğenilmeyen Sabri bile sürprizlerle doluydu. Ne bileyim yeri gelince Lahm, Modric gibi dünya yıldızlarına çalım atarak asist yapabiliyordu ama Ömer'in tek yaptığı çizgiye inmeye çalışıp, orta yapmak. Başka da bir şey yok.

Oyuncu sonradan oyuna dahil olurken verilen görev Neyse Onu yapmaya calisiyor yani Fatih hoca’nin Ömer den istedigi cizgiye inip Orta yapmasi oyuncu da Bunu uygulamak icin birseyler deniyor

At sahibine göre kisner

Orta saha da görev aldiginda cok faydali maclari oldu milli takima kadar yükseldi

Yani oyuncu dan ne yapmasi isteniyorsa oyuncunun performansini etkileyebiliyor bu tarz seyler sadece ömer’le alakali degil diger oyuncular icin de gecerli

Yani şimdi gole ihtiyacın varken niye Ömer Bayram'ı alırsın onu da anlamış değilim. Diagne de çıkmış, uzun boylu santraforun da yok. Akbaba'yı al, o da kötü ama adam en azından topa vurmayı biliyor. Emre Kılınç'ı oynat ama Ömer ne alaka çözebilmiş değilim. Adam çizgiye inecek de orta açacak da.

Geri
Üst Alt