#19 Ömer Bayram

Bir insan kendini bilmeli ne yapabilirim ne yapamam demeli ömer kendini messi sanıyor 3 kişiyi geçmeye çalışıyor

Ömrü hayatımda bu herif kadar vücut-beyin koordinasyonu zayıf topçu görmedim. Savruk , top sürerken her an düşebilecekmiş gibi süren , yere basmaktan aciz bir herif. Bu bu kabiliyetle o orta saha performansını nasıl verdi zamanında hakikaten garip.

Kendisini takıma kazandıran ve yıllardır yeteneksizliğini görmeyenleri saygı ile anıyorum

Takas da kullanılacak çok oyuncumuz var başka bir açıdan bakınca Ömer Taylan Berkan

Ömrü hayatımda bu herif kadar vücut-beyin koordinasyonu zayıf topçu görmedim. Savruk , top sürerken her an düşebilecekmiş gibi süren , yere basmaktan aciz bir herif. Bu bu kabiliyetle o orta saha performansını nasıl verdi zamanında hakikaten garip.

iyi orta açıyo, geniş alanda kıçını dayayınca topla dönebiliyo, iyi kötü şutu mutu var, tabi arkasında da seri gibi adam vardı bu 8 oynarken. sahada en zararlı olabileceği yer bek, durmadan orada oynatıyoruz. pva bundan çok mu farklı bekte değil, o zaman formasyon değiştir. illa 4'lü oynayacağız ve illa pva ve ömer'den birini çekmek durumundayız, şunu denemekten aciz td'lerin dönemine denk geldik.

iyi orta açıyo, geniş alanda kıçını dayayınca topla dönebiliyo, iyi kötü şutu mutu var, tabi arkasında da seri gibi adam vardı bu 8 oynarken. sahada en zararlı olabileceği yer bek, durmadan orada oynatıyoruz. pva bundan çok mu farklı bekte değil, o zaman formasyon değiştir. illa 4'lü oynayacağız ve illa pva ve ömer'den birini çekmek durumundayız, şunu denemekten aciz td'lerin dönemine denk geldik.
Bir tane vasat oynadığı dahi maç yok bek pozisyonunda. İlginçtir hiç kullanılmadı daha sonra ortada , daha evvel oynatan FT bile niyeyse denemedi.

nelsenon golünde muhammedin kafasına topu konduran yine maestroydu

bunu takasla filan elden çıkarmak lazım. Tam bir futbol cahili.

Sözleşmesi bittiğinde aceleyle sözleşme yenileyen merhum başkanımız sayın Mustafa Cengiz'i rahmet ile anıyorum !
Bu adam bir yere kaçmıyordu, yaşlandıkça sözleşme ücreti artıyor :)
Ne güzel kurtulmuştuk bu heriften, altyapıdan birisi oynasın o hata yapsın kimse üzülmez ama bu herif bile bile hata yapıyor, yeteneksiz olduğunu bile bile aynı şeyleri yapmaya çalışması tamamen aptallık.

Geri
Üst Alt