#19 Ömer Bayram

Kardes sen cizgiye inme
Her tesebbussunde cizgi 10metre arkasinda kalmis oluyor.
Gozlerde bir sıkinti mi var

Eh işte ama çok kötüydü bu maç.daha iyisi altyapıda var.ozan 2 hatasını telafi etti

1 mac kötü oynadi diye hemen cöp ilan etmemek lazim

Oynadigi diger maclarda gayet faydaliydi,takim olarak kötü oldugumuz macti

1 tane isabetli ortası yokmuş arkadaşın bu maç

Latovleviciyi bosuna gondermısız anlasılan

1 mac kötü oynadi diye hemen cöp ilan etmemek lazim

Oynadigi diger maclarda gayet faydaliydi,takim olarak kötü oldugumuz macti
orası öyle ama aşırı kötü oynadı. yani öyle böyle değil felaket kötüydü.açıkçası dip noktasının bukadar aşağıda olması beni korkuttu biraz

Caponu dinlendirme gorevini yerine getirmek icin alindi marcelo katkisi bekleyenlerin hayal kirikligi yasamasi normal

yedek icin iyi
mucadelesini begeniyorum
ama habire cizgiye inip orta yapmayi sonlandirmali cunku yapamiyor
ortaya donebilecegi posyonlarda bilhassa

orası öyle ama aşırı kötü oynadı. yani öyle böyle değil felaket kötüydü.açıkçası dip noktasının bukadar aşağıda olması beni korkuttu biraz

En iyi oyuncularimizdan Garry ve Badou da kötüydüler mesela

Takim halinde kötü olunca birilerinin pozitif bireysel olarak ön plana cikmasi kolay olmuyor

Ben mesela bugun ömer'in mariano'ya göre daha fazla cabaladigini düsünüyorum

yedek icin iyi
mucadelesini begeniyorum
ama habire cizgiye inip orta yapmayi sonlandirmali cunku yapamiyor
ortaya donebilecegi posyonlarda bilhassa

Ayağını düzgün basıp topa dengeli vuramadığı için top dışarı doğru açılıyor sürekli.

Durum böyleyken illa orta yapacaksa Caner Erkin gibi fazla derine inmeden kesmeyi deneyebilir. En azından daha iyi netice verme ihtimali olur.

Dikkatimi çekenler:

Tek opsiyonlu oyuncu, o da kafası yerde ceza alanına bakmadan orta kesmek. Kim hangi pozisyonda diye çoğu kez bakmıyor bile. İlginç.

Bir kaç pozisyonda biz ani atakla karşı karşıyayken, yavaş koşu hızında geriye dönüyordu. Klasik Selçuk stili... Bu beni bayağı rahatsız etti. Böyle sol bek olmaz. Önce disiplinli olacaksın.

Takım olarak çok kötüydük tamam da Ömer Bayram bu kadar kalitesiz değilsin sen ne bu performans ...

Her topu içeriye ortalıyor, içeride kim var kim yok baktığı da yok. Zaten vasat bir Anadolu topçusundan fazlası değil. Bundan sonra kupa dışında oynamazsa iyi olur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

caroleye kör dedik ezdik itin gotune sokup bıraktık. Hacı ondan daha kötüsünü nasil alip geldik. Yada bu herifler bize karşı hayvan gibi oynarken bize gelince orta yapmayı bile nasil unutuyorlar yahu.
Aklım almıyor sinirleniyorum. Bir adam 10 dakika icinde 3 kere topu nasil kalenin üstüne ortalar. Su sictigimin topunu bel hizasında ortalayacagini buna kimse soylemiyor mu.

Ucretine gore dusuneceksin . Carole da , bu da

Omer denen adam son kalan 500 bin euro ile yedek sol bek olarak alindi

Ortalarin isabetsizliginde eren ve sinan gibi adamlarin da rolu var ama geleni hemen ortalama huyu aynen latodaki gibi yanlis

Ama zaten kale caprazindan golu yapabilse , uzaktan sutu cat diye koseye gitse , ortalari forvetlerin kafasina tak diye inse , bu piyasada kimse 500 bin euro ya vermez adamini

Orta kesme ceza sahasına gir.

Hasan hocamı ümıt hocamı kim tembihliyosa. Kardeş ceza sahası icine gir artık tabela asın bisey yapın. Yaptığın ortaların yüzde 90'ı isabetsiz yeter yeterr

yedek olarak bile sırıtyor bana göre. ya kendine biraz çeki düzen verir yada akhisar bv.. takımlarda oynamaya devam eder. Galatasarayda 11 başlayan bir oyuncu ortayı yapmadan önce bir bakar kim var ortada nereye atmam lazım diye. öylesine orta açıyor bu adam, bakmadan etmeden, hemde bir kere değil her seferinde aynı, hep karavana, bunun yüzünden çok atak yiyiyoruz

Geri
Üst Alt