#19 Ömer Bayram

Yemin ediyorum tıpkı Olcan Adın. Aynı tombiklik ve ponçiklik, aynı yeteneksizlik. Son çizgiye inmeye çalışarak orta yapmaya çalışması, kafasını yere gömmesi beni mest ediyor. Herhalde imza hareketi falan Ömer'in.

rotasyonda iş yapar ama bana göre furkan korkut iyileştiyse hazırlasınlar a takıma hemen.batuhan ve süleyman luş zaten iyi.

Latovlevici tarzi oynuyor bu aralar. Ezbere orta, olmdik yerden orta.. orta orta orta

Bu topraklardan Ergün Penbe, Abdullah Ercan, Hakan Ünsal gibi sol bekler çıkmıştı. Nerden nereye be.

buna verilen para, git alt yapidan bir gence sans ver. Hic bir özelligi olmayan cok düz dandik futbolcu...

Tam bir şişko

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tarık Çamdal 2 , bok gibi rezalet bi topcu çok çok kötü. 1 pas bile atamadı her topu hata her hareketi hata idi

Verstuurd vanaf mijn EML-L09 met Tapatalk

seneye akhisara aldığımız paraya geri gönderiririz muhtemelen

gereksiz bir topçu, alt yapıdan bir iki genç konsun yerine.

Kusura bakmayın ama Sabri bile zaman zaman taraftarı heyecanlandırıyordu saçma sapan bir çalımla, şutla falan. Bu arkadaşta hiçbir şey yok. Hiç. Adım gibi biliyordum, Schalkeli oyuncunun kaleciyle karşı karşıya kalacağını, bu oyuna ilk girdiği zamanlarda yaşandı pozisyon hatırlarsınız. Bu kadar kötü yani o top geçer diyorsunuz, ne koşuşu koşuş, ne pasları pas. Nagatomo sakatsa Linnes oynasın abi bu nedir ya.

suriyeliyim-plajda-eglenmek-bizim-de-hakkimiz_1495367.jpg

bi ortasını tutturamıyoruz bi kaç hafta evvel deli gibi övüyorduk şimdi deli gibi yeriyoruz.
feguli olayıda öyle mesela oynamayınca gelecek hersey değişecek diyoruz sonra oynuyor yorumlar tam tersi bi hal alıyor geçen senede bunu yaşamıştık feguli konusunda.
edit. bu iki isimlede sınırlı değil ozan örneği de var bursa maçı öncesi bursa maçı sırası ve sonrası ve dün hep uçlardayız

bi ortasını tutturamıyoruz bi kaç hafta evvel deli gibi övüyorduk şimdi deli gibi yeriyoruz.
feguli olayıda öyle mesela oynamayınca gelecek hersey değişecek diyoruz sonra oynuyor yorumlar tam tersi bi hal oluyor geçen senede bunu yaşamıştık feguli konusunda.
Reys 2-3 maç arka arkaya kazanalım yorumlar tersine dönecek suni yorumlar

Benim anlamadigim Ömer milli takim bizde fena maclar cikarmadi, ne oldu da birden bire Bursa maci ile birlikte bu durum olustu.

Geri
Üst Alt