#19 Ömer Bayram

helal tombikto reis. daha nekadar böyle devam edebilecek merak ediyorum. herif şu yerli yoksunluğunda hızır gibi yetişti
edit. sadece yerli sıkıntısıda değil tempo sorunuda şimdilik o varken belli bi miktar giderliyor

Son düzenleme:
Umarim anlik bir durum degildir bununkisi.

Aslında aklıma geldi de 4-4-2’nin orta dörtlüsünün solunda oynar bu adam rahat rahat. Yani sol bekte de bir ara yeniden denenir belki ama orta sahanın solunda da denenir bence. 4-4-2’nin orta ikilisinden birisi bile olabilir bazı maçlarda ama dediğim gibi 4-4-2’nin sol kanadı oynarsa takın aşırı dirençli olur benim fikrim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sonunda benimseyebileceğimiz bir yerli çıktı çok şükür böyle devam Bayram kardeşim.

Transfermarkt'taki verilere göre 59 macta sol acik oynamis 7 gol 11 asist yapmis bu maclarda.

Orta sahayı sol beki geçtim sahanın herhangi bir yerinde Nagatomo ve Mariano ikilisinden kötü olma ihtimali yok Şener de biraz süre bulsa maç ritmi yakalasa onun için de aynı şeyi söylerim

Sorun Ömer'in veya Şener'in çok iyi olması onlara çok güvenmem değil sorun tamamen Nagatomo ve Mariano hücum katkıları sıfır resmen Nagatomo'nun 1 senedir yapamadığını Ömer Bayram 2 maçtır yapıyor

Devre arasına kadar bile Mariano&Nagatomo ikilisini görmek istemiyorum Şener&Ömer ikilisi oynasın

Takim o kadar agir hareket ediyor ki, ömer bayram'in gideri var demeye basladik. Hic degilse tempo var adamda.

Orta sahayı sol beki geçtim sahanın herhangi bir yerinde Nagatomo ve Mariano ikilisinden kötü olma ihtimali yok Şener de biraz süre bulsa maç ritmi yakalasa onun için de aynı şeyi söylerim

Sorun Ömer'in veya Şener'in çok iyi olması onlara çok güvenmem değil sorun tamamen Nagatomo ve Mariano hücum katkıları sıfır resmen Nagatomo'nun 1 senedir yapamadığını Ömer Bayram 2 maçtır yapıyor

Devre arasına kadar bile Mariano&Nagatomo ikilisini görmek istemiyorum Şener&Ömer ikilisi oynasın
bu sene mecbur katlanıcaz nagatomo ile mariano'ya. devre arası bile transfer olacağını sanmıyorum beklere

sezon sonu sözleşmeleri bitiyor zaten uzatacağımızıda sanmıyorum

falcao'nunda dikkatini çekmiş performansı :d

falcao takip.webp

Ömer özellikle iç saha maçlarında sol bekte rahat oynar bence, mental olarak geçen senenin çok üstünde, hem hücumda 1 kişi fazla oluruz, darısı Şener in başına

Dün iyiydi, devamı gelir inşallah. Bu adam göbekli değil yav. Göğüs yapısı nedeniyle şişman duruyor.

Özgüvensizliği var hala biraz, çizgiye inebilecekken inmiyor.

Ömer'i önceki takımlarında beğenirdim, bizde kötü gözükme sebebi de defansif defolarıydı, daha hızlı karar verse şükela olacak.

Geri
Üst Alt