#19 Ömer Bayram

Dün o kadar iyi oynamasına rağmen 80 den sonra bi pozisyonda geri pas verince taraftar hemen sesini yükseltti. Bu bizim taraftar profilinin 10 yil içinde ne kadar değiştiğini gösteriyor. Ulan orda 3-4 milyon alip ruh gibi oynayan adamlar var siz gelmişsin maçı kazanmamız için yirtinan 3 adamdan biri olan Ömer bayrami (500 bin euro) ilk firsatta isliklayip yuhluyorsunuz. Yazık yemin ederim yazik.

Dün o kadar iyi oynamasına rağmen 80 den sonra bi pozisyonda geri pas verince taraftar hemen sesini yükseltti. Bu bizim taraftar profilinin 10 yil içinde ne kadar değiştiğini gösteriyor. Ulan orda 3-4 milyon alip ruh gibi oynayan adamlar var siz gelmişsin maçı kazanmamız için yirtinan 3 adamdan biri olan Ömer bayrami (500 bin euro) ilk firsatta isliklayip yuhluyorsunuz. Yazık yemin ederim yazik.

Aynen bence abartılıyor o konuda, herkes hata yapabilir

Herseyi gectim iyi de sut cekmeye basladi
Ne oldu buna ? Masallah diyelim de hamle oyuncusu ,direk yazilmaz ,dinamizm icin girer oyuna ,herif Marcelo oldu ,hucuma cikartiyor takimi masallah

———-
Golcao!!

Bu maç da oyuna girdikten sonra dikkatlice izledim. Maça ciddi hareket getirdi. Falcao ile golle sonuçlanan paslaşmaları da gayet güzeldi.

Böyle devam ederse çok iyi bir yedeğimiz olmuş olur.

Ndiaye’yi arıyoruz Ömer de bunun bir kanıtı. Topu alıp, dönen ve hızlıca ileriye kat eden oyuncu eksikliği var. Ömer biraz yapıyor diye gözümüze iyi geliyor. Hiç iyi durumda değiliz.

Ndiayeyi beyinsiz diyenler Omere katlanir olmus .Beyinsiz dedikleri adamlari bir bir ariyoruz Onye Gary Ndiaye bi takimda en az 3 tane atlatik hiz oyuncu lazim.Bizde Emre Mor ve Videolardan Gorunen Andone var Lemina icinde hizli deniyor ama bakalim Bu 3 adami surekli kullanmaliyiz eğer tempo istiyorsak .

Herseyi gectim iyi de sut cekmeye basladi
Ne oldu buna ? Masallah diyelim de hamle oyuncusu ,direk yazilmaz ,dinamizm icin girer oyuna ,herif Marcelo oldu ,hucuma cikartiyor takimi masallah

———-
Golcao!!

Valla kimse anlamadı ne olduğunu ama tahmin olarak söyleyim tek sebeb var.Yabancı sayısının 14 olmasının etkisi çok büyük.Demekki durumu ciddiye alıp çalışmaya çabalamaya başlamış.

Adamın yaşı ne ve daha hala hangi pozisyonda oynayabileceğini çözmüş degiliz.

la videosu düştü mü mavi gözlü bu yuvarlak hatlının

Geri
Üst Alt