Kaan Pişken
Kırmızı Üye
- 30 Aralık 2009
- 2.212
- 1.536
- 2.223
Dribblingler falan okeyde hatasız pası var mı merak ediyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diğer 8 numara yapsın işte.ömer ndiayenin mücadele katkısını sağlıyor.o yüzden diyorum ki bu takıma iyi bi playmaker yani 10 numara veya 8.5 numara ne dersen artık öyle bi topçu lazım.arap zaten yapamıyorO dediğim şeyleri 8 numarada oynayan adam yapamazsa oyunu açamazsın.
Diğer 8 numara yapsın işte.ömer ndiayenin mücadele katkısını sağlıyor.o yüzden diyorum ki bu takıma iyi bi playmaker yani 10 numara veya 8.5 numara ne dersen artık öyle bi topçu lazım.arap zaten yapamıyor
Niye ndiaye askerdi.fenerde ozan bjkde dorukhan asker. Üçünün de tekniği kısıtlıDünyada hiç bir takımda 8 numara asker olmaz. Böyle bi planlama yok
Niye ndiaye askerdi.fenerde ozan bjkde dorukhan asker. Üçünün de tekniği kısıtlı
Kapanan takımları açacak adam orta üclünün serbest adamı yani 10 veya 8.5 numarasıdır.2 senedir çektiğimiz deplasman sıkıntısının en büyük sebebi de bu zaten. Arapa o bölgeyi emanet ederek s.çıyoruz takımın içine. Bu takımın 1 numaralı eksiği playmaker herzaman söylüyorum. Ayrıca ben de teknik 8 numaradan yanayım ama mücadeleci 8 numarayla da kurulabilir ortasaha yeterki ortasahadaki 3. adam hücumcu,teknik olsunİşte sonra deplasmanda nal toplarsın. Kapanan takımlara karşı üretemezsin
Aynen, mucadelesi filan iyi ama cok top ezdiDribblingler falan okeyde hatasız pası var mı merak ediyorum.
Adı omer degıl omerovic olsa fatih hoca kesfetmemıs olsadolayli yoldan 7.macinda 4 asisti diyebiliriz bugünki orta icin.