#19 Ömer Bayram

Kötüydü bugün. Ayrıca yaptığı tokat hareketi de aptalcaydı, orada Şerefsizbıyık çıkartıp herifi atsa kimse bir şey diyemezdi. Onun dışında top taşıması iyiydi de kafayı eğip eğip yaptığı Sabri ortalarıyla neyi amaçladı anlamadım. Ama adama suç bulmuyorum çünkü normalde 3-5-2'nin merkezinde, solunda katkı veren adam gitti bugün 4-3-3 gibi bir dizilişin ileri solunda oynatıldı. Bu kadar yabancı olduğu pozisyona göre iyi idare etti yine. Ayrıca mümkünse bütün duran toplar bu arkadaşa kullanılsın, topun altına girmeyi biliyor hiç yoktan.

Ömer'i savunma yönünden rahatlatırsak hücumda daha efektif olabilir

Geriye gelip adam kovalıyor önde depar atıyor ee buna kim dayanır ciğersiz değilsen zor
bize karakterli, mücadele gücü yüksek ve toptan kacmayan oyuncular lazim. lemina, ömer, adem ve andone böyle oyuncular mesela ve hep özverili oynuyorlar. seri bugün o sahada yenilgiyi kabullenmedi mesela, jimmy öyle. feghouli gibi bitkisel hayatta olan oyunculari oynatarak bir sey elde edemeyiz. cok genis bir kadromuz var ama hoca kullanamadi. sakatliklardan dolayi bir hayli aksaklik oldu, bunu da söylemek lazim tabiiiii..

tek başına kontraya çıkıp gidicek yer bulamaması ve hızını da arttırmaması çok dramatikleşti.....

Başakşehir maçında yediğimiz golde rakip oyuncuların birbirine alan açmasına bakın bir de bizimkilere :/

Attığımız her golde parmağı var. Dün messi gibi tek başına gidip gol atmasını bekledim tek başına çıkışlarında ama çok zor tabi

Yav size diyorum devre arasında para kaynağımız olacak diye inanmiyorsunuz

##Hemen bir portekizli hoca##

background.jpg

Fatih Altaylıyı sevin sevmeyin dobra adam. Ömerin hareketinin kırmızı olmadığını düşünüp savunuyor öyle acaba antipatik olurmuyum diye kıvırmıyor. Şiddetli değil, yaralayıcı değil siktir git şurdan manasında eliyle itiyor. Bu kırmızıysa adam akıllı tokat da kırmızı kart olacak. Şiddetli yaralayıcı ise kırmızı itikleme şeklinde hafifse sarı diyor kural kitabı. Bu güzel ama içi boş kadın aptalca malca hatta kancıkca sorular sordu hakettiği tepkiyi gördü. Bir kadınla futbol konuşulmaz bundan çıkarılacak ders budur hepimize ders olmalı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav size diyorum devre arasında para kaynağımız olacak diye inanmiyorsunuz

##Hemen bir portekizli hoca##
Bugün serbest bıraksan kimse bonservis verip almaz.
Neyin kaynağı oluyor.

Terim'in , yanlış ve managerlerin oyuncağı olmuş transfer politikası sonucu kamyon kadar ağır,sakat ve yaşlı oyuncu ile şişen kadro içinde Ömer gibi vasat bir oyuncu azıcık hareket etti diye kendisini Messi sandınız.

Ömer bizde yedekten öteye gidemez gitmemeli de.

Terim istifa!

Geri
Üst Alt