#19 Ömer Bayram

Maçtan önce en iyi oyuncularımızdan biri olabilecek gibi görünüyordu, maç bitiminde de ayakta kalan 3-4 adamımızdan biri oldu. Hoca 25-45 arası ters ayakla sağa atma gibi garip fantezilere girmese daha da faydalı olabilirdi. Ömer Bayram yav bu, ne bekliyorsunuz yani, ne kadar ekmek o kadar köfte.

Zaten cogu macta boyleydi ama Allah var iyi kosuyor. Bu cocuga kizacaginiza Omer'i ilk 11 oyuncusu yaptiranlara kizin

Takım o kadar kötü ki bu yetenek yoksun adamı göklere çıkardık. Asla Galatasaray seviyesinde bir futbolcu değil olamazda

Ben de tekrar yaziyorum. Takim o kadar les ki bu adam iyi oynadi saniyorsunuz

Bu adam belli ki iyi bir GS'lı. Yürekten oynuyor. Çapsız mı çapsız, ama takımın Muslera ve Lemina'dan sonra en iyisi. Düşünün artık ne kadar hatalı kadro kurulduğunu.

O kadroyu kuranın hiç suçu yokmuş, sanki bunları başkası almış gibi kadroyu suçlamakta. Bunlar iyi değil Ocakta bi daha kurayım diyor yersen.

O kadroyu kuranın hiç suçu yokmuş, sanki bunları başkası almış gibi kadroyu suçlamakta. Bunlar iyi değil Ocakta bi daha kurayım diyor yersen.

Mesele o zaten. Sen hakkini saldin. Isleyen bir takimi felc ettin. Kendi eliyle mahfettigi takima "durun bu sayilmaz tekrar deneyecem" diyor. Deneme tahtasina cevirdi kulubu. Muazzam para harcadi ve sonuc bu. Biz bu filmi daha once gorduk ama akillanmadik. Terim her gidisinden sonra Galatasaray yillarca belini dogrultamiyor bu adam yuzunden. Ama ihale hep baskalarina kaliyor.

Dün en kötülerden biriydi Alanya maçında da epey vasattı.. Taktik dehamız kendisini en verimli olduğu göbekten kanada çekince iyice sıçtı

Sol ayaklı Sabri Sarıoğlu işte. Üstünde fazla düşünmeye gerek yok,Sabride kötü olsada hayvan gibi mücadele ederdi

Becer beni omer diyebilirmiyiz?
daral.gif

Attığımız her golde adamın imzası var..Yukardaki mesajları görünce inanamadım...Çok şanslıyız Ömer'e sahip olduğumuz için..

İyi oynayan oyunculara karşı rakip Tuzlaspor diyosunda,Tuzlaya karşı bile rezil şuan. Top sürmesi rezalet,kontrol rezalet

Takimin en iyisi artik Ömer olmadigina göre ya takim düzeliyor ya da Ömer kötü takima ayak uyduruyor ve siradanlasiyor. @Ozan Puki

Takimin en iyisi artik Ömer olmadigina göre ya takim düzeliyor ya da Ömer kötü takima ayak uyduruyor ve siradanlasiyor. @Ozan Puki

Ömer iki üç maçtır formdan düşme emareleri gösteriyor kaçtır yazıyorum. Üst üste bu kadar oynayan adamda bu normal o kadar kilit bir heriw dönüştü ki dinlendiremiyoruz. Tonla maça çıktı oğlan.

Geri
Üst Alt