#19 Ömer Bayram

Bu çöp ligde , sıradan futboluyla , neredeyse messi ilan edilecek olan çalışkan futbolcu..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öyle bir pası Iniesta falan atabilir kanımca. İnanılmaz bir asist yaptı. Ligin ilk yarısında ayakta kalan tek oyuncumuzdu. Şampiyonlar ligindeki tek golün de mimarı kendisi. Sayesinde ucundan da olsa yarışa tutunabilmiş olduk.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lniesta değil de tam Xabi Alonso , Gerard pası olabilir..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Adama ağır lafda söylemiyorsun ki bu tuğsuz ordusunda. Adam en azından savaşıyor elinden geldiği kadar ölümüne oynuyor az kalsın.

Zekâ eksikleri ama inanılmaz can sıkıcı oluyor yani.

Adama ağır lafda söylemiyorsun ki bu tuğsuz ordusunda. Adam en azından savaşıyor elinden geldiği kadar ölümüne oynuyor az kalsın.

Zekâ eksikleri ama inanılmaz can sıkıcı oluyor yani.

Ozaman savaşan kim varsa oynasın bizde bu kadar kolay olmamalı kos koca Galatasaray’da oynamak...
Sadece savaşmak yetmiyor büyük takimda oynamak icin...

Alper'in yukarda yazdığı detayın aynısı bu maçta da oldu basit işleri yapamayıp hep zora çekiyor hep bir pas yerine orta kesme ve ittire kaktıra top sürme çabasında. Takımın sistemi olsa Ömer'e ihtiyaç duymayız ama sistemsizlik bizi Ömer gibi risk almayı seven, basiti yapamayan oyunculara mecbur kılıyor.

Oyuna mücadele dışında kattığı hiçbir şry yok hatta çoğu zaman zekayı düşürüyor

Bu adam sadece ortada iyi. Ha sol acik da oynar ama surekli degil arada bir.

59D6B665-44B7-4811-BFFF-658022209C2B.webp

Anadolu topçusu, beyinsiz falan filan ama Allah'ı var dünkü şutu çok iyiydi, gol olsa yılın golü olmaya aday. Belhanda'dan kaç senedir böyle bir şut gördünüz mü en son Sneijder'in uzaktan attığı füze golleri hatırlıyorum.

Ben bunun şutlarını Sabri'nin şutlarına benzetiyorum.

Allah ne verdiyse abanıyor, sıfır kontrol sıfır teknik. Kaleye doğru giderse ne alâ.

sent via GSC

Geri
Üst Alt