#19 Ömer Bayram

Messi bu kadar özguvenli değil.Her topu aldığında çalım atmak ister mi bir insan yav.

Oofff Ahmet çalık defol git lan saygısız adamlar 7 milyon lira alıp insan biraz utanır kendini geliştirir be

Kilo vermesi şart. Kilolu olduğunu kabul etmiyor ama topla dönüşünden, top sürüsünden fazla kilolu olduğu belli.

Vücut çalışması ve dengesini güçlendirmesi şart.

Bu kadar güzel bir fırsat ayağına gelmişken değerlendirmesi lazım.

Sol kanatta kurtulmalıyız bu kazmadan asist falan umrumda değil

Maç içinde baya kötüydü ama penaltı yaptırıp bir de asist yaptı. Penaltıyı da asist saydıkları için 2 asistle maçı bitirdi ilginç bir arkadaş.

Kilo vermesi şart. Kilolu olduğunu kabul etmiyor ama topla dönüşünden, top sürüsünden fazla kilolu olduğu belli.

Vücut çalışması ve dengesini güçlendirmesi şart.

Bu kadar güzel bir fırsat ayağına gelmişken değerlendirmesi lazım.
Kilo sorunu yok sanki. Adamın doğal fiziki yapısı bu. Zamanında ailton ne vardı Bundesliga'da leblebi gibi gol atıyordu. Gerçi onun doğal fiziki yapısı daha da tuhaftı buna göre.

Kapasitesi bu mücadele ediyor formanın hakkını veriyor hiç değilse

Kendini çok geliştirdi takdir ediyorum geçen sene bunu görünce tv yi kırasım geliyordu

Sol acikta olmuyor. Onyekuru donunce FT kulubeye alir. Sonradan orta sahaya falan gider. Bence direkt ortada oynamali. Ben faydali oldugunu dusunuyorum

Tavuk gibi oynuyo , savruk.
Oyun görüşü 0

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 8 Pro met Tapatalk

Çaba, özveri, mücadele 10 üzerinden 10.

Ama yetenek, teknik, kısacası futbolculuk 10 üzerinden maksimum 4-5.

Ömer Galatasaray takımında 11 oynatacak topçu kesinlikle değil. Ama yedek kulübesi için biçilmiş kaftan bir oyuncu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açık da olmuyor, sinyor yaptığı tek doğru işi de bozabildi yine.

933a581386378d71580cf47b3803e1ee.webp

Geri
Üst Alt