#19 Ömer Bayram

Güçleri yetmiyor bazen(Emre’nin kesin yetmiyordu mesela) bir de kullanmış olmak için kullanıyorlar, öylesine kullanıyorlar yani.

Halbuki korner dediğin penaltı noktası ile altı pas çizgisi arasına atılır.
Omer fener macinda tam donka atti topu. Serbest vuruslari iyi kullaniyordu. Simdi yine mantara baglamis

d8cdd86a222a4be4a911be05c666d9f1.jpeg

:mad::mad::mad::ban::nooo:

Çalışmadığı belli, geçen yılki performansı tesadüf değildi ve çalışma sonucunda gelmişti.

Yine eski haline dönmüş kendisini salınca.

Bilmiyorum belki de Babel bir şey yapıyor buna, Babel yokken iyi, varken kötü.

Çalışmadığı belli, geçen yılki performansı tesadüf değildi ve çalışma sonucunda gelmişti.

Yine eski haline dönmüş kendisini salınca.

Bilmiyorum belki de Babel bir şey yapıyor buna, Babel yokken iyi, varken kötü.

Geçen yıl neyi fazladan yapıyordu? Yine savruk, top kontrolü ve driplingi zayıf, futbol zekası şaibeli bir elemandı. Tek önemli sol iç oynayabilmesi ve içgüdüyle kanada inip orta yapabilmesiydi. Bir de iyi kötü duran top etkinliği vardı. Ben emekten kıstığını düşünmüyorum, Ömer çok az iyi özelliği olan vasat bir oyuncu ve takım geçen yılki kadar sırıtmayınca doğal olarak olduğundan fazla göze batmaya başladı.

Geçen yıl neyi fazladan yapıyordu? Yine savruk, top kontrolü ve driplingi zayıf, futbol zekası şaibeli bir elemandı. Tek önemli sol iç oynayabilmesi ve içgüdüyle kanada inip orta yapabilmesiydi. Bir de iyi kötü duran top etkinliği vardı. Ben emekten kıstığını düşünmüyorum, Ömer çok az iyi özelliği olan vasat bir oyuncu ve takım geçen yılki kadar sırıtmayınca doğal olarak olduğundan fazla göze batmaya başladı.
Başarılı dribbling sayısı, hücumdaki pasları net daha iyidi zaten istatistiki verilere bakarsak da çıkar bu. Şu an topu atıp belini döndüremiyor.

Tabii iyi oynadıkça da bir özgüven gelmişti ve formu yükselmişti. Şu an o eşiği kırabilecek noktada değil zira şans bulsa da hiç öne çıkartamıyor kendisini. Tabii geçen yıl herkes hareketsiz olunca göze batıyordu ama fena işler yapmıyordu.

Başarılı dribbling sayısı, hücumdaki pasları net daha iyidi zaten istatistiki verilere bakarsak da çıkar bu. Şu an topu atıp belini döndüremiyor.

Tabii iyi oynadıkça da bir özgüven gelmişti ve formu yükselmişti. Şu an o eşiği kırabilecek noktada değil zira şans bulsa da hiç öne çıkartamıyor kendisini. Tabii geçen yıl herkes hareketsiz olunca göze batıyordu ama fena işler yapmıyordu.

Gene de aldığı parayı çıkartıyor bir türlü. Allah'tan bu oğlana da Linnes'teki mallığı yapıp %200 filan zam yapmadık.

sözleşme uzatmak gibi bir hata yapmayız umarım

400 bin euro'ya oynuyor şu anda. Maaşını 3 milyon tl filan yaparsa 2 yıl daha kalabilir. Hem kendine bakan, hem ters ayaklı, hem de iyi kötü 3 pozisyonu yedekleyebilen yerli oyuncu bulmak kolay değil bu piyasada. Fazlasını isterse dehlenebilir.

400 bin euro'ya oynuyor şu anda. Maaşını 3 milyon tl filan yaparsa 2 yıl daha kalabilir. Hem kendine bakan, hem ters ayaklı, hem de iyi kötü 3 pozisyonu yedekleyebilen yerli oyuncu bulmak kolay değil bu piyasada. Fazlasını isterse dehlenebilir.

kağıt üstünde bir herif artık ya sahada bir değeri yok artık. Aytaç geliyor zaten ömere gerek yok bence artık

Bu ömerin ingilizcesiyle flemenkçesi oynadığı futboldan daha iyi

sözleşmesi bitene kadar sahada değilde saha dışında tercüman olarak değerlendirebiliriz

kulübe gelen mailleri çevirsin,mert yorgun olduğunda yabancı topçularıın röportajlarına bu katılsın

başka nasıl katkı alabiliriz bilmiyorum

Ekmek su vermeyin yeni forma sortta vermeyin evde yikasin yikasin tekrar giysin aynisini

Iyi girdi oyuna. Etkili ortalar yaptı da bizde yok işte kafa topuna çıkacak adam yok.

Kornerden gol atmamızın sebebi de bu abi. Kafa vuruşlarına güvenen bir Donk var. Gerisi traş.

Standard dandik ortalari haric fazla gözüme batmadi benim. Yinede umarim sözlesmesini uzatmayiz.

Geri
Üst Alt