#19 Ömer Bayram

pva'dan iyi olması bu adamın berbat olmasını değiştirmiyor.

ben de pva'dan iyiyim arkadaş ben oynayım.

1636298026424.webp

Bu kalasta suç yok bunu kadroda tutanlara kızmak lazım.Adam orta yaparken içeriye bakmıyor bile nereye vurduğunu bilmiyor ayağımdan çıksında nereye giderse gitsin düşüncesinde.

Actigi kornerlerin cogu penalti noktasina etkiliydi ama kafa vuracak bir tane herif yok. Oyununu da begendim millet ihale buna kaldigi icin sovuyor.

PvA 'da Ömer Bayram 'da hücumda bayağı çalışıyorlar, bindirmeler yapıyorlar filan ama oyunun gidişatını değiştirebilecek kalitede adamlar değiller

Sağ tarafa bakıyoruz Omar büyük ihtimalle futbolu bırakır, Yedlin herhangi bir işi iyi yapamıyor Boey de daha doğru düzgün oynamadan sakatlığını yaşıyoruz

Umarım Boey bir an önce iyileşir de geri kalan beklerimizle bu iş yürümez

Sana hiç tahammülüm yok rezil bir futbolcusun. Ama suç sende değil seninle sözleşme uzatanlarda.

Bu adama bende kızıyordum ama iyi orta yapılsa da kafa atacak hele hele kafa ile gol atabilecek kimse yok eskiden vardı ama artık unuttular o özelliği...

Pva'ya göre sol koridoru boydan boya kullanıyor ,zorluyor , orta açıyor orası okey.

Ama kullanmasak daha mı iyi olurdu :asd:

Bu tarafını bilemedim.

adam boyunu asmıyor ortaları senın ayagının ayarı yok mu

Bir pozisyonda yine yere yığıldı bi anda orada çok güldüm kusura bakma Ömer 🤣

Bunu begenenler var. Şuursuzca orta yapiyor, şuursuzca rakiplerin icine giriyor.

Adam yine canını dişine taktı oynadı Pva gamsızından hertürlü iyidir yapacak bişey yok tamam yeterli bir oyuncu değil ama daha iyisi yok

Kalede yerli olmadigi sürece artik yavas yavas Ömer'in oynamasina ihtiyacimiz var gibi görünüyor. Kerem ve Berkan disinda oynatabilecegimiz 3.yerliyi performans olarak cok da cikaramiyoruz. Sezon basinda yaptigimiz tahlillerin aksine daha da kötüye giden performanslar var.

Fatih Öztürk - Hic bir macta forma giymedi. Iyi bir kaleci degil. Muslera'nin kesilmesi icin Göztepe'den Irfan'i almamiz sart gibi görünüyor.
Alpaslan Öztürk - Nelsson ve Marcao iyi oynarken stoperde Alpaslan'a ihtiyac yok. Orta sahada kullansak verimli olmaz.
Taylan Antalyali - Performans olarak cok kötü durumda. 2 aydir iyi maci yok.
Aytac Kara - Taylan'in bile gerisinde olsa gerek. Mac kadrolarina bile girmiyor.
Baris Yilmaz - Ilk 11 icin erken oldugu görüldü. Degerli bir gencimiz.
Ogulcan Caglayan - Bu takimda yedegin yedegi bile zor olur.

Geriye Ömer Bayram, Emre Kilinc ve Halil Dervisoglu kaliyor. Skor üretecegi yerde bugün gol yediren bir Emre gördük. Halil desen 1 gol 1 asisti var. Sittin sene oynasa tabela yapabilecek gibi durmuyor. Gol vurusu yok.

Sol bekte yabanci olarak Aanholt'un pek bir sey vermedigini hesaba katarsak Ömer'in suan oynamasinda bir sakinca yok.

Ben o kadar kötü bulmadım açıkçası.

Artık pVa dan ne kadar bıktıysam.

Geri
Üst Alt