#19 Ömer Bayram

Gayet Iyi oynadi

Isabetsiz Orta diyorsunuz da daglara taslara Orta acsa evet isabetsiz diye Kabul ederim ve elestiri gerekir Ama Adam defalarca penalti noktasina ortalar yapti

Bu yetenek yoksunu herifi ara ara yaptığı iyi şeyler baz alarak sezon planlamasına dahil edenler çok büyük kötülük yaptılar bize. 11 çıktığı her maç zulümdür ve bu kulübü daha fazla meşgul etmeden devre arası gönderilmelidir.

Kapasite bu kadar, 11 oyuncusu değil zaten, ömerlik bir durum yok, hocaya bakın asıl

Ilk yari cileden cikardi, orada sut atacagina geri pas atsa rahat gol olur.

Tipik Ömer işte. Yani yetersiz.
Bununla yeni sözleşme imzalandığında belliydi zaten bu takımdan bir halt olmayacağı. Aynısı Çipe için de geçerli.
Rahmetli Mustafa Cengiz olmasaydı Apo Terim ikilisi Belhanda ile de uzatacaklardı.

Bencil herif pas atsana orda
Bir de kaptan yapmışlar iyice sinirlendim

Oynarsa orta saha da dinamo görevini ustlenebilir iddia ediyorum berkan dan daha yararlı olur. Onun dışında sol bekte başladığı maça -3 puan yazılır kafadan.

Bu adamın oynama zorunluluğu falan mı var. Sol bekte olmuyor tamam da orta saha ya da kanatta ne kadar oluyor? Abi bu herif bu takımın topçusu değil ya. Beke koy savunma yapamaz. Rakibe bakarak geri geri koşar anca. Orta sahaya koy ince pas atamaz. Kafayı öne eğip rakip çizgiye kadar koşup isabetsiz orta açar. Yani niye kendisine yer arıyoruz ve niye sözleşme uzattık. Olmuyor abi işte bu adam kötü topçu.

Utanıyorum bu herifi izlerken. Beklentisinin tersine pas gelince vücut balansı yerine oturana kadar rakip topu alıp gidiyor.

Geri
Üst Alt