Urfalıyım, bu sezon her macı gerek staddan gerek TV'den izledim. Söyleyecegim sey şu, Sercan 1. Lig'in üstünde bir oyuncu mental açıdan, ancak kendisine o kadar kötü bakmış fizik olarak o kadar kötülemiş ki tempo tutturamıyor. Bildigin göbek çıkmış yani bacakları kalınlaşmış falan. Ayrıca burada kendisinden beklentiler cok büyük sürekli birseyler üretmek her pozisyonu kendi kullanmak istiyor, bu da bazı tercih hataları ortaya cıkarıyor. Kumaş var, bizdeyken de cok belliydi, burada da cok belli. Gecen sene Serdar Özkan'ı da izledim Urfaspor'da, cok daha iyi bir performans ortaya koymasına rağmen bir Sercan kadar kendine hayran bırakmadı beni. Kendine dikkat ederse, çeki düzen verirse Burak gibi olur, birden patlar en iyi yerli santrfor olur. Burada maclarda cok hırslı, toparlanmak istiyor gibi, umarım basarır.

Yine gol atmis reis.

Kuponun gelmesinde payı geçti. Kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. :D

Mancini olsa kesin kadroda tutardı :D Adam tanımıyor ya Yiğit'e bile şans vermeyi düşünüyormuş.

Aslında topla arası Burak'a göre daha iyi ama biliyorsunuz işte.

O dönem ligden alınabilecek 3-5 yerliden biriydi. Kimse de inkar etmesin. Kadroda ihtiyaç vardı. Umut-Burak yoktu o sırada.

Ek olarak, TR'de yerli piyasası bu. Git bir oyuncu iste Galatasaraysan 3-5m euro çekiyorlar direkt. Kazık falan değil. Almayınca da bıdıbıdıb ediyor herkes.

Yazıklar olsun Sercan sana! Fenerbahçe'nin şike yapmasına engel olamıyorsun!

Oyundan çıktı takım 3 gol attı.Banahene'nin sakatlığı da geçti daha formayı zor kapar.

Eskiden PTT liginde zor oynar diyordum, artık 3 ligde zor oynar. Bir hızı vardı artık o da yok. Teknik beceri, paslaşma sıfır. Milyonları cebe koyup verilen onlarca şansı kullanmamak bu tür futbolculardan gelecekte uzak duralım.

Saçını kazıtmış. :D Yanındaki de bizim altyapıdan Berkin.Bugün yedekti Sercan oyuna girmedi.

BXgZsEAIMAAsKug.jpg:large

Geri
Üst Alt