Yanımızda Galatasaray'ın futbolcularından,evlatlarından yuvasına hoşgeldin dediğimiz Sercan Yıldırım var.

Allahin Hamzasinin bu dangalak dan ne gibi bir beklentisi var acaba cok merak ediyorum.

Suan oynanan macta da b.k gibi oynamis. Bundan ne bekleniyorsa artik.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İsterse 30 Gol 20 asist yapsın asla sevmeyeceğim ve istemeyeceğim. Balıkesir maçındaki sevinci ve imza töreninde Galatasaray'a küfürlere gülerek adeta "daha fazla bağırın" demesi vs.

Sercan'ın hala takımda tutulması bu takıma ihanettir ve tez zamanda gitmesi gerekir.

Durun beyler hamzo hocamız bir görsün izlesin kararını versin. İlk defa görüyor ya çünkü. Biraz zaman verelim sir hamzo hocamıza.

Umutu top dıye oynar

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakatlanmış durumu ne yazılmamış.Sakatlandığı için üzüldüm ama formamızı giyemeyeceği için sevindim.Ne hale geldik arkadaş takımdaki yeteneksiz kan emiciler yüzünden.

19 numarayı almış
CLahlAmWwAAUpvi.png:large

Düşünsenize Şampiyonlar Ligi'nde geriye düşüyoruz, gol umudumuz Sercan ve Umut oyuna girmek için hazırlanıyor. Bu adamlar Akhisar'a bile zor gol atıyor. Real Madrid'e, Bayern Münih'e mi gol atacaklar. :red:

Düşünsenize Şampiyonlar Ligi'nde geriye düşüyoruz, gol umudumuz Sercan ve Umut oyuna girmek için hazırlanıyor. Bu adamlar Akhisar'a bile zor gol atıyor. Real Madrid'e, Bayern Münih'e mi gol atacaklar. :red:

Yalniz Umut'un Madrid'e bir sezonda iki macta da golü vardi :asd:

Yalniz Umut'un Madrid'e bir sezonda iki macta da golü vardi :asd:

Aga Umut'un her tarafı gol olsa ne yazar. :D Birinde Real maçı bırakmıştı zaten. 5-0 mı ne mi öndeydiler. Diğerinde de yedek ağırlıklı kadroyla çıkmıştılar yanılmıyorsam. Yoksa adamlar işi ciddiye alsa Umut'u kıpırdatmazlar bile.

Aga Umut'un her tarafı gol olsa ne yazar. :D Birinde Real maçı bırakmıştı zaten. 5-0 mı ne mi öndeydiler. Diğerinde de yedek ağırlıklı kadroyla çıkmıştılar yanılmıyorsam. Yoksa adamlar işi ciddiye alsa Umut'u kıpırdatmazlar bile.

Yok ya zaten takiliyorum ben öylesine :D

Umutu savunacak halim yok yani :D

Umarım mesajı almışsındır genç adam.

Sabri yerine Sercan'ın yuhalanması enteresandı. Bir el değmiş sanki.

Geri
Üst Alt