Cevap: #90 Sercan Yıldırım

sercan barosun git öp yalan, dua et..

22 yaşındaki bir adam bu kadar mı isteksiz olur, hiçbişi yapamıyorsan deli dana gibi koşucan, alemi kes futbola odaklan

Heyecan, ilk maçları vs. Sakin olalım ve 90 dakka görelim şu adamı en az 3 maç.

Son dakikalarda oyuna girerek en kritik iki maçta, iki topuk pası ile gol attırarak kurtarılan iki galibiyet. 90 dakika oynasa dahada faydalı olur. Sahada sürünen torpilliler Riera, Eboue, Kazım'ı göreceğimize bizim futbolcumuz Sercan'ı görürüz daha iyi.

eboue,riera varken şu an üzerine gitmemek lazım

Sercan çok kötü işler yaptı maça girdikten sonra,yalnız tek pasla da işi bitirdi.Kendisini affettirdi bir anlamda.

sercanyildirim9 Sercan Yıldırım

Arkadaslar top donerek ve hizli geliyordu ben uzaklastirmak istedim ama ters tarafa gitti zemininde azizligine ugradim.herkesten ozur dilerm

Emin olun daha da iyi olacagim.bunun icin size soz veriyorum.bu macta tum arkadaslarimi icten kutluyorum.saygilar.iyi geceler...

7 seconds ago Favorite Retweet Reply

Arkadaslar top donerek ve hizli geliyordu ben uzaklastirmak istedim ama ters tarafa gitti zemininde azizligine ugradim.herkesten ozur dilerm

Adam üzgün beyler!!! :D

Ben bilerek attı sanmıştım, sakatlık oldu diye. Hatta Bursa'lılara kızdım niye normal kullandılar korneri diye.

Yediğimiz golde hatası vardı ya da yoktu, pek de önemli değil zaten. Ama ikinci golde payı büyüktü, kabul etmek gerekir.

O pozisyonda taça atılır ters tarafa vermeye çalışılmaz. Allah 'tan kaleye gitmedi bu kadar saçma hareket görmedim.

Yediğimiz golde hatası vardı ya da yoktu, pek de önemli değil zaten. Ama ikinci golde payı büyüktü, kabul etmek gerekir.

aynı şeyleri yazarken görmek aynı şekilde paylaşmak isterim:) golü yemeden 5 dakka bursa bizim sahadaydı,sercanda daha GS formasının üstünde olduğunu fark edemeyip bir bursalı gibi kaleye şut çekti:)

2. goldeki topuk pasi güzeldi. Bunu sik sik yapiyor Sercan zaten. Goldeki hatasi da sanssizlik gercekten. Topu disari atmak istemedi Sercan, uzaklastirmak istedi. Ama top ayagina oturmadi ve kornere gitti. Sinirden insan bazi seyler söylüyor ancak gercek böyleydi.

300529_10150343853021843_340109246842_8666956_1279072560_n.jpg

pozisyon zaten ofsaytmış. biz boşuna golü yedik. penaltımızıda vermedi. herzamanki gibi şerefsiz hüseyin göcük. özür dilemekte bir erdemdir.

Sercanin İkİdİr yaptigi en gÜzel Şey . 2.goldekİ topuk pasi... ArkadaŞlar . Gercegİnİ sÖlemek gerekİrse . Bu adamda kafa yok cÜnkÜ . TÜrk futbolcusu olarak Şu anda . Cogu İnsanda olmuyan hiz yetenegİ Çalim yetenegİ paslari herŞeyİ var ama son vuruŞu yok eksİklerİ dahada var. Şundakİ yetenek bu forumdakİ arkadaŞlardan bİrİnde olsa Şu an . TÜrkİye bİ yildiz kazanmiŞti . Artik olsun bİŞeler be bursada aldi parayi .yatti . Gİttİ aleme . Barİ burda yapsin . Bence gs son Şansi . Eger kafayi kullanirsa . Bundan bİŞe olur ama kullanamazsa nereye gİtcegİnİ o daha İyİ bİlİo . Bu arada engİn baytara bİ baksa cok gÜzel olur bence oonun İcİn..

aynı şeyleri yazarken görmek aynı şekilde paylaşmak isterim:) golü yemeden 5 dakka bursa bizim sahadaydı,sercanda daha GS formasının üstünde olduğunu fark edemeyip bir bursalı gibi kaleye şut çekti:)

O pozisyonda ben de arkadaşa döndüm, Sercan'ı biz almadıkmı yoksa hala Bursa'da mı oynuyor dedim. :D

Bir şanssızlık yaşadı, üzerine gidip daha da dibe sokmayalım. Başka bir maçta bunu yaşasa fazla göze batmazdı, ama Bursa olunca Sercan da psikolojik olarak çöküntü yaşar, zaten takıma yeni gelmiş, daha kendini bu camiada kanıtlayamamış futbolcu.

Bir de kafasını biraz kaldırarak, sağa sola bakarak oynasa daha iyi olurdu.

Sercan o topa vurduğunda üzerindeki formayı hala yeşil beyaz zannediyo diye düşündüm birden. :) Kaliteli futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama sanırım biraz daha zamana ihtiyacı var kendisinin. bir arkadaşında belirttiği gibi şutlarını geliştirmesi gerek.

Geri
Üst Alt