Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Antremanlarda veya sonrasında en az 2 saat şut çalışması yapması lazım.

patlama yapacak diye düsünüyorum- 10-12 gol atar insallah .

Tam bir 4-3-3'ün kanat forveti.

Dün oyuna girseydi etkili olurdu kesinlikle.

yarin insallah oyuna girip ilk golünü atacak :)

inşallah daha uzun süre alır ve kalitesini gösterir

Bugün 80 civarı girdi, haftaya da 75 civarı girer. Her hafta böyle ufak ufak daha fazla oynatılırsa, iyi işler yapar sanırım. Koşsun yeter sol tarafta. Sol tarafımız çok ağır.

Bu adam durduğu yerde sayar gibi geliyor bana. Hızı ve çabukluğu dışında bir yeteneği yok. Genede bu tarz bir oyuncu kendini geliştirebilir mi? Tabikide geliştirebilir. Ama Sercan'da o ışığı göremeyenlerdenim.

Ona karşı olan önyargılarımızı kıramadı hala bence' Sercan. Şimdiye kadar geliştiremediği tekniğini geliştirir inş

Karabük maçında Muslera kırmızı kart ile atılmasa oyundan Elmander ile ilk 11'in değişmezi olacaktı.

Bundan sonra bulacağı şansı iyi değerlendirmesi lazım.

Yeteri kadar şans bulduğu söylenemez.

Daha fazla süre almayı hak eden bir isim.

Ayrıca Kazım'ın yerinde de oynayabilir.

2. forvet yada Kazım'ın yerine sağ kanatta düşünülebilir. Kazım forvette daha çok faydalı olur.

Terim yazık etti Sercan'a. Oynatmayacağı aldırdığı yabancılardan belliydi. Daha sezon yarısı yönetime aldıracacağı başka yabancılar da var.

Terim'in önceliğine göre futbolcu oynatma kriterleri:

1. Kriter: Benim Transferim yabancı ünlü olmalı: Riera, Eboue gibi

2. Kriter: Benim kankam, benim keşfim olmalı, kötü olsa da önemli değil: Servet, Gökhan, Kazım

3. Kriter: Kesinlikle başka hocanın aldırdığı futbolcu olmamalı, iyi ve faydalı olsada: Pino, Culio

4. Kriter: Ben TD isem bu takımda genç yetenekli futbolcu oynatmam, veya anadolu'ya sürer veya yedekte süründürürüm: Emre Çolak ve diğer sürünen ve süründürülen yetenekli gençler.

5. Kriter: Yerli ve yetenekli ise, favorim olan yabancıların sakatlık ve ceza durumu olursa belki oynama ihtimalleri olabilir: Yekta, Sercan

Bursaspor maçında ilk 11'de başlamazsa yazıklar olsun.

Daha 5 hafta geride kaldı arkadaşlar sakin.

Geri
Üst Alt