Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Sıra sanada gelecek Sercanım. Semih, Yekta diye diye dilimizde tüy bitti. Fatih hocamın inadı bazı doğruları geç bulmasına neden oluyor. Bekle senin zamanına az kaldı ;)

Insallah oyniyacaksin... Gollerini aticaksin kocum !

yav su adami elmanderle birlikte cift forvet gormeden olmeyek¿

aman diyem

Fatih hocanın oynatmama sebebi sanırım defansif özellikleri. Top rakipteyken yeterince savaşmadığı için oynamadığını düşünüyorum şahsen. Ama çift forvet hücümda çok iş yapar Elmander ile birlikte katılıyorum sizlere.

ne ara oynadi hrt

karabuk macinda 10 dk izledik salt :=)

Sen de oyna artık adaş :)

Bu adamdan Arif Erdem yaratmalıyız,vuruş tekniği hariç çok şeyler var bu Sercanda

Cogu macta gerek duymadigimiz icin oyuna girmedi.

Cogu macta gerek duymadigimiz icin oyuna girmedi.

Çok gerek duyuyoruz aslında. Riera çok yoruluyor. Rakip üzerimize üzerimize geliyor. Savunma yapmayı bilmediğinden dolayı almıyormuş oyuna Terim. O zaman koysun en öne orada pres yapamıyor mu bu adam ? Atılan toplara da koşsun belki gol atar rahatlarız.

Skoru garantiledikten sonra Elmander çıkarıp Sercan girebilir. 60 veya 70. dakikalarda. Yani boşuna Elmander'i riske atmaya da gerek yok.

Skoru garantiledikten sonra Elmander çıkarıp Sercan girebilir. 60 veya 70. dakikalarda. Yani boşuna Elmander'i riske atmaya da gerek yok.

Nasıl Galatasaraylısın anlamıyorum. Sercan ve Elmanderin ileride çok iyi anlaştığını hep beraber gördük, birini çıkarıp diğerini oyuna sokmak ne oluyor şimdi?

şu çocuk oynasında kendini göstersin.

Nasıl Galatasaraylısın anlamıyorum. Sercan ve Elmanderin ileride çok iyi anlaştığını hep beraber gördük, birini çıkarıp diğerini oyuna sokmak ne oluyor şimdi?

Senin birine nasil Galatasaraylı olduğunu sorman, ironinin zirve yaptığı andır. Sabah sabah beni guldurdugun icin teşekkürler, futbol tanrıları da seni guldursun.

TNT-And-TBS-Apps-Also-Bring-Full-Episodes-To-iPhone-iPad-And-iPod-Touch.jpeg

Cift forvete donelim.

Sercan - Elmander

oynasin

Sercan 1-2 gol atsin acilacak bu cocuk hala arkasindayim.

Sercan bu hafta oynarsa akar. ;)

Sercan iyi çalışırsa Burak tan daha iyi olur.

Sercan zaten Buraktan çok daha iyi der, biraz sonra çıkacak kavganın fitilini ateşler ve kaçarım hocam.

bende sana henüz izleme şansım olmadığı için Burak tan daha iyi olduğunu bilmem imkansız der. Kendisini maçlarda gösterip daha iyi olduğunu ispatlayana kadar Burak der. Ama Elmander in buraktan da iyi olduğunu belirtir sözüme son veririm. :)

Geri
Üst Alt