Cevap: #90 Sercan Yıldırım

omuzuyla çalımı atıp golü atsaydı efsane olurdu yalnız bugün son anda rakibe çarptı geçmedi top

adam kaleye kadar koşturup yere düşüyor ,deli oldum bugün:)

Toptan hızlı gidiyor maşallah. Sonra durmaya çalışıyor,topu eziyor. Top kontrolü denen yetenek yok.

Bayanlar Futbol Ligi'ne falan gitse daha uygun olurdu.

Onu yapamadı bunu yaptıları bırakalım şimdi. İkinci yarı oyuna dahil olduğunda bariz bir şekilde oyunun seyrini etkilemiştir. Bir kaç tane topu ezmesi ya da başarıyla neticelendiremediği pozisyonlardan çok daha önemli işler yaptı.

Sercan oglum yuzumu kara cikarma

Herzaman arkandayim. Eminim senden saglam bir futbolcu olacak.

Ceza sahasına girdiği an aklına penaltı yaptırmak geliyor bunun :o

Nerede olduğunun daha farkında değil bence.

İkinci yarı takımı hareketlendirdi.Kanatta kalsaydı daha iyi olurudu.Ama Fatih Terim kalabalık Mersin İdman Yurdu savunmasının içine attı.

Bir pozisyonda rakip defansı geçemedi. Ben süratli biliyodum Sercan'ı. Fizik eksikliği mi vardır nedir.

Bir sezonda 4 gol atarsa başarıdır.

Takimin ana eksigi, topla rakip defansin uzerine kosan adam olmamasi. Bunu yapabilen ender oyunculardan, sonunu getirmeyi becerebilirse bu kadroda garanti yeri var bence.

Takimin ana eksigi, topla rakip defansin uzerine kosan adam olmamasi. Bunu yapabilen ender oyunculardan, sonunu getirmeyi becerebilirse bu kadroda garanti yeri var bence.
Skor ne zaman 1-0 2-0 olsa fatih hoca defans adamı alıyor oyuna.Halbuki sercanı alsa tam istediği oyun tarzı,3 e 4 e gider maç ama ne zaman gol atmada sıkıntı yaşıyoruz,rakip defans kapanıyor,sercanı o zaman alıyor terim.

Doğru kullanamıyor sercanı.

Fiziken kesinlikle eksik. Kendine iyi bakmalı Sercan.

Bu yıl takımda en erken sezonu açan adam Sercan Yıldırım.

Sürekli oynamadığı takdirde hiç bir şey beklenmemesi gereken bir adam..

Geri
Üst Alt