Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Burak olmadığı zaman milli takımın forveti Sercan olmalıydı.

Ama kafasını kullanmıyor Sercan, sürekli yere düşüyor.

Burak´da potansiyel felan yok.

Hiz,güc,sut teknigi ve 90dkk hareketli olmasi tek özellikleri.Topu zor kontrol edebiliyor,sizin burda hep yazdiginiz "adam gecemiyor" laflar Burak icinde gecerli.En son ne zaman bi calim atti.

Yanlis anlamayin,ben Buragi kötülemiyorum,bende cok begenirim kendisini,ama öyle asiri derece potensiyelli biri degil.

Ve en önemlisi: Onu dogru kullanmayi bilen teknik direktörü var.

Sercan´in fizigi o kadar kötüyse niye son 3 senede Bursada en cok gol atan adamdi.Biz Keita yada Arda gibi hic yilmayan fizik gücleri iyi olanlara alisdik,ama bu Sercanin fiziksel olarak kötü oldugu anlama gelmiyor.

Böyle adami son 20dkkda sol acikda oynatirsan ancak bu kadar verim alabilirsin.

Muslera

Eboue-Semih-Ujfa-Hakan

Kazim-Selcuk-Melo-Engin

Sercan-Elmander

masallah [brother crow]

Sercan hiç bir zaman Bursa'nın en çok gol atan adamı olmadı şampiyon oldukları sene en çok gol attığı sezon 8 gol atmış ayrıca Sercan'ın kötü huyları var Mersin maçında gördük kendini yere bırakmaya meyilli mental sorunlar bunlar tabi hoca konuşup çözer heralde ben umutluyum Sercan'dan eğer isterse olur yok istemezse bizden sonraki kariyerine nerelerde devam eder Allah biliyor.

sercan son 10 dakikak kontra oynacak adamdır. yoksa hiçbir şey yapamaz.

Sercan hiç bir zaman Bursa'nın en çok gol atan adamı olmadı şampiyon oldukları sene en çok gol attığı sezon 8 gol atmış ayrıca Sercan'ın kötü huyları var Mersin maçında gördük kendini yere bırakmaya meyilli mental sorunlar bunlar tabi hoca konuşup çözer heralde ben umutluyum Sercan'dan eğer isterse olur yok istemezse bizden sonraki kariyerine nerelerde devam eder Allah biliyor.

Önemli değil attırsın yeter, atmasa da olur.

Burak´da kendini yere atiyor.Dünyanin en iyi oyuncularda kendilerini yere gelince yere atiyorlar.

Hem,ben Sercanin Bursa tarihinde en cok gol atan adam demedim.Son 3-4 senede en cok gol atandi.

08/09: 14 gol

09/10: 7 gol

10/11: 8 gol

toplam 29 gol .bursanin son 3-4 yilda daha cok gol atan adam varmi?

volkan sen 12 gol

batalla 14 gol

turgay bahadir 20 gol

ozan ipek 14 gol

diger oyuncularda 10 gol bile atamadilar.

sizin gibi hersei kafafan sallayip,yazmiyorum.

Oynaya oynaya kendini bulur ancak Sercan.Elmander ile çift forvet çıkmalı.Hele deplasman maçlarında mutlaka oynamalı

Top ayağındayken biraz da beyniyle oynamalı yoksa yerinde sayar.

Çok merak ediyorum, Kazım formsuzken de oynatılmayacaksa bu adam neden alındı?

Ben futbolcu olsam, bu maçtan sonra takımdan ayrılmak istediğimi iletirdim.

Bir insan kendisine güvenmeyen bir teknik direktörün altında başarılı olamaz.

Çıkması Engin in atılmasından daha büyük hataydı.

Kazanmamız gerekirken dahada kaybediyoruz bu adamı:(

Sercan'ın yerinde olmak istemezdim :(

Geri
Üst Alt