Cevap: #90 Sercan Yıldırım

SERCAN YILDIRIM : Derbide oynayacağım ve Fenerbahçe'ye gol atıp gerçek Galatasaray'lı olacağım ! (@umutofkeli)

Sercan ifade vermiş Savcıya.

Ali Kıratlı adını bir yerde kullanmış ya da telefon görüşmesin de Trabzon'u yenecek misiniz felan gibi birşey demiş Sercan'a ya da başka birine.

Avukat buna benzer birşey dedi.

Adnan Öztürk : "Sercan olayı bizim için süpriz oldu, klüp avukatlarıyla bu durumu görüşeceğiz."

Bu çocuk ne yapmış ki iddianamede adı geçiyor? Şimdi diyelim bu 5 yıl dava sürecek ve Sercan 5 yıl oynamayacak sonunda beraat edecek sonra ne olacak bu çocuğa yazık olmayacak mı? Saçma sapan bir karar ulan ne ülkeymiş be.

aklanır sercan.

Sercan'ın avukatı Engin Çelebi:'Sercan Yıldırım Ali Kıratlıyla yaptığı telefon konuşması nedeniyle dava da adı geçiyor''

firatgunayer fırat günayer

Sercan'ın avukatı Engin Çelebi:'Ali Kıratlı,Ts-Bursa maçı öncesi Sercan'a telde ''nasılsın iyimisin yarın kazanacaksınız inş'' demiş.Olay bu

SERCAN YILDIRIM : Derbide oynayacağım ve Fenerbahçe'ye gol atıp gerçek Galatasaray'lı olacağım ! (@umutofkeli)

Sercan hatta çoğu zaten aklanacaktır. Kurunun yanında yaşda yandı.

Yarın mahkemeye başvurarak yürütmeyi durdurma kararı alacağız.Futbola döneceğime inanıyorum.Trabzonspor maçı öncesi Ali Kıratlı beni arayıp takımda sakat ve cezalı oyuncu var mı? diye sordu.Ben de tam kadroyuz dedim.Suçumuz varsa bunu Federasyon vermeli.Derbide oynayacağım ve Fenerbahçe'ye gol atıp gerçek Galatasaray'lı olacağım.

SERCAN YILDIRIM

:) neden fenerin mac yapmasini yasaklamiyorlar? Onlarin adi her b.kta geciyor!

Dün gece Tv8 de bir avukat Sercan Yıldırım ve diğer futbolcuların stada giriş yasaklarının kaldırılacağını söyledi.O madde de bir yanlışlık varmış.Stada giriş yasağı olanlar yöneticiler ve taraftarlar.Futbolcu ve antrenörlerle ilgili bir madde yokmuş.Mehmet Baransu da onayladı.Alanen bir yanlışlık var orda.

Ben bu ligi yönetenlerin, Türk Futbolunu 6 ayin icinde Bulgaristan Liginden farki olmayan bi Lige cevirenlerin, Fenerbahce´yi bütün camia sike yaptigi halde savunan ama bi Galatasaray´li oyuncu "süpheli" duruma düsünce hemen cezayi basanlarin...

Ben bu ligi yönetenlerin, Türk Futbolunu 6 ayin icinde Bulgaristan Liginden farki olmayan bi Lige cevirenlerin, Fenerbahce´yi bütün camia sike yaptigi halde savunan ama bi Galatasaray´li oyuncu "süpheli" duruma düsünce hemen .

Editle Berkay.

Beyler Sercan'ın üstünde hiç bir şey yok.

Haberler iyi, güvenin.

Bizi ve hiç bir evladımızı bu işin içine sokamayacaklar.

ya bu emre telefonla adamlara mesaj gönderiyor. takipsizlik kararı veriyorlar. fener bahcenin şike yaptıgı kesin. ama bunlar hala stadda. sercana yasak geliyor. şaka gibi lan.

Gerçekten büyük bir yanlış var bu işte. Emre'ler falan neden men edilmiyor da Sercan'a yasak geliyor.

Tam da oynamaya başlamıştı gerçekten çok üzüldüm.. Umarım bu yasak kalkar..

Geri
Üst Alt