Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Böyle bir maçtan önce kötü oldu gercekten. Bu maçta gercekten çok ümitliydim Sercan'dan. Ama anlam veremedigim bir karar cıktı maalasef. O kadar fenerbahce takımı komple zan altındayken, bir tek sakat olan futbolcuları sezerin cezalı olması bu durumdan gercekten çok enteresan.

Türkiye'nin en yetenekli potansiyelli oyuncusu.Avrupa'da Dünya çapında bir yıldız olmak varken,yanlış işler yüzünden şimdi ne hallere geldi.

Sercan'a tespiti koydum. Bu adam halis mulis sağ forvet.

Kazım malesef mac secen bir oyuncu. Fener macında Keitalık bekliyorum ondan.

sercan bursada oynadigi gibi kendiden emin sekilde oynasin, bu taraftar onu cok sever ama iste güveni kalmamis adamin, cok korkak oyniyor, cok.

Kesinlikle öyle bir hata yapılmamalı.Sözleşme feshi nedir arkadaş,rakip şike yaptı cezası yok.Emre,Sezer gibi şike potansiyelli isimler var Emre'nin nasıl yırttığını herkes biliyor onlar bile feshetmeyecek.Büyük ihtimal ALİ KIRATLI denen FB'li herifin şikeciliği yüzünden yapmadığı halde bir telefon görüşmesi ile itham ediliyor Sercan.Aklanacağına inancım tam,destek çıkmazsak kaybederiz.

sagdan yardırıyor ama ortada oldugu zaman sacmalayabiliyor. dogru tespit. kazımın yerine bu adamın oynamasını isterdim ama kazıma belki aykut dopingi olurda iyi oynar:)

Yanlış, ortada daha etkili olur Sercan. Sağda asist yapmak için uğraşıyor, zaten kendine güveni yok, tam ona göre hehe.

Ama ortada Trabzon nasıl Burak'a şans verdiyse biz de Sercan'a versek 3-4 maç, biraz kendine güveni geldi mi, milli takımda Burak'ı dahi keser.

maç yasağının iptali için mahkemeye başvuracaktı.bir sonuç var mı acaba.Ben nedense sercanın derbide bize çok lazım olacağını düşünüyorum

Millet sakın maça asıl diye mesaj atıp çatır çatır oynuyor bizim oyuncumuz maçtan 12 gün önce bir arama geldi diye men ediliyor. Adaletine hayran..

Ne durumda bu cocuk

Oynayabilecek mi

Arkadaslar simdi iddianameyi herkes okumustur.herkes iyi incelediginde hic bseyin olmadigini herkes gorebiliyor.

3 dakika önce

Bu yusden herkesin rahat olmasini.ben cok rahatim.mahkemede hicbseyin olmadigi gorulecek ve ben yine takimima kavusup gollerimi atacagim.

1 dakika önce

Sadece buradan guclu cikmak onemli.benim yanimda ve beni destekleyen herkese tesekkur ederim...saygilar...

41 saniye önce

artik oynayabilecekmi oynamayacakmi anlamadim bu isi

daha adam gibi yazmayı deneseydi güzel olurdu

Bu arkadasi yavas yavas unutabiliriz gibi. Süpheliler arasinda onun da ismi geciyor, deliller saglam gibi.

Geri
Üst Alt