Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Sercan'ı arayalım mı cep telefonundan :asd:

Bu Sercan'ın satışından gerizekalı Bursaspor yönetimine yarısını verecektik ya

şimdi bu herif hapis yatarsa onun için ödediğimiz paranın yarısını da bize versinler bakalım.

Senden beklemezdim Sercan...

Derhal gönderilmeli, yerine Mevlüt Erdinc transfer edilmeli.

Ne yalan söyleyeyim, Sercan'ın büyük ihtimalle teşvik eyleminde bulunduğunu düşünüyorum.

Bari şu son 2 maçta bir gol at. Koca ilk yarıda golün yok.

Hayır tapelerde tevşik primi aldığı belli değil. Sadece denyonun biri teklif etmiş. Bundan sonra bir şey yok. Ne İbrahim Akın gibi o denyolarla çekilmiş fotoğrafı, ne de sonraki tapelerde şike yaptığına dair emare var. Hatta A.Yıldırım - Samet Güzel arasındaki telefon görüşmelerine bakarsak " 9 numaranın (Sercan) 'Onlardan' olmadığı" söyleniyor.

Tüm gönderilsin muhabbetleri, tevşik teklifi aldığı için mi? Hangi sıfatla, hangi yetenekle o iddianameyi okuyunca teklifi kabul ettiğini anladınız?!. Bu işi tespit edecek olan Hakim ve sportif cezalar belirleyecek olan TFF'nin Disiplin Kurul'udur. Onlar Sercan'ın suçluluğuna kanaat getirirse zaten defolsun gitsin takımdan nereye giderse! Ama, sırf şike teklifi aldı diye adamı direk suçlamak ne diye?! Tüm dünya'da geçerli olan "Suçluluğu kanıtlanana kadar herkes masumdur"(Masumiyet Karinesi) ilkesi güzel ülkemde; "Masum olduğu kanıtlanana kadar herkes suçludur"'a dönüşrürüldü ya, bize bu duyguyu yaşatan her kimse onlara helal olsun(!)

Adama suç işlemek için teklif götürmüşler, adamın kabul edip etmediği belli değil, ettiyse suçu işleyip, işlemediği belli değil; bizim adamlar hemen sırtına vurmuş yaftayı. Yahu Ceza Hukukunda, bir adamı boğarak öldürmek için nalburiyeden urgan alırken yakalansan, seni öldürme suçuna teşebbüsten bile yargılayamazlar. Siz gidip hıyarın birinden suç işleme teklifi aldı diye, adamı hemen idam masasına çıkartmışsınız.

Hadi İbrahim Akın yediği naneleri anlatmış, Ali Kıratlı ile şike masasında buluşmaları delilendirilmiş, İ.Akın salak gibi açmış hocaya "hocam şike caiz mi?" diye fetva istemiş. Paraları alınca arkadaşına telefon açıp "Balyaları aldım" diye ötmüş. Hepsini geçtim diğer hıyarların şike içinde olduğu tapelerden, maddi/fiziki delillere gerek duymamaksızın, gayet rahat anlaşılıyor da Sercan'ın nasıl teşfik aldığını siz nasıl hemencecik kavradınız ben anlamadım. İşin sırrını bana da bir öğretin Allah rızası için!

Elmander ile birlikte ileride süper ikili olacaklarını düşünüyorum.

yarin oynar umarim en azindan bi 30 dk.

son oynadigi macta fena degildi, moral olarak kendine gelmisti az cok.

Geri
Üst Alt