Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Top bile alamadı heralde. Daha erken girebilirdi.

Sercan'ı Bursa'dan beri iyi takip eden birisi mini bir analiz yapabilir mi ?

Çok hızlı kolay adam geçen ama bitiricilik ve oyun zekası eksiği olan bir abimiz

Aynen düşündüğüm gibi.

Bu adam bir sezonda 3 gol atarsa öpüp başımıza koymak gerekir.

Ümit Milli Takımda falan attığı gol sayısı çok fazladır. Çok küçümsememek lazım

Sercan'a kötü yorumda yapamıyorum ki şimdi adam son 5 dakikalarda falan oyuna giriyor, istikrarlı bir şekilde oynayabilse veya daha fazla şans bulabilse maçlarda daha iyi gösterecektir kendini ama bu şekilde kendini göstermesi imkansız.

Sercan'a kötü yorumda yapamıyorum ki şimdi adam son 5 dakikalarda falan oyuna giriyor, istikrarlı bir şekilde oynayabilse veya daha fazla şans bulabilse maçlarda daha iyi gösterecektir kendini ama bu şekilde kendini göstermesi imkansız.

O zaman antremanlarda gostersin kendini haci onuda biz yapalim yani.

Sercan'ın en büyük problemi kayıp 2 sezonu. Son 2 sezon onun yeteneklerini köreltmiş resmen. Sercan hem kendine hem de Ertuğrul Sağlam'a kızsa hakkıdır.

Burak'ın geldiği noktayı düşünmek lazım.Eğer Sercan'da kafasını futbola verirse Burak'tan daha iyi noktalara gelir.

adam sanki her mac ilk 11 oynuyor gibi konusuyorsun. barosun lyonda golü yoktu. yedek durmaktan.

İzlediğim maçlardan yola çıkarak bu yorumu yaptım.

Zaten henüz 21 yaşında geliştirecektir elbet kendini.

Emre,Mertan,Anıl,Berkin gibi isimlerle anılacak bir oyuncu daha Sercan.

İzlediğim maçlardan yola çıkarak bu yorumu yaptım.

Zaten henüz 21 yaşında geliştirecektir elbet kendini.

Emre,Mertan,Anıl,Berkin gibi isimlerle anılacak bir oyuncu daha Sercan.

son vuruşları düzelttigi an iyi olacak. extra calışması lazım.

Bana sorarsanız milli takımın forvetleri Batuhan ve Sercan'dır. Ne tesedüftür ki ikisini de ilk milli takıma alan imparator'dur.

Şu anda Sercan'a gereken tek şey devre arasında sabah akşam uygulayacağı sıkı bir antreman programı.

topla bulaşacağı zamanlamayı bile ayarlayamıyor....

Aklanana kadar oynamasin bence.

Dün oyuna girdikten sonra topun yerden sektiği bir pozisyon olmuştu. Orda zamanla hatası yapmıştı. Herhangi bir santraforun yapmayacağı cinsten bir zamanlama hatasıydı.

Aklının futbolda olmadığı çok net anlaşılıyordu.

bence sercanı fazla gözardı ediyoruz.müthiş bi yetenek bence.bi kaç gol attığında ,ayakları yere sağlam basıcak,kendine olan güveni gelicek.herkes ona arif erdem yakıştırması yapıyo ama ondan biraz farklı sanki..o parladığı maçlarda topu alıp kaleye gittiğini göryodum.

Bu sezon toplam kaç dakika oynatılmıştır acaba? Aydın' dan bile daha az oynamıştır. Oynadığı kısıtlı dakikalarda Elmander ile şiirsel futbolvari anlaştılar, ileride fırtına gibi estiler, olağanüstü iki topuk pası verip 2 gol attırdı Elmander'e.

Baros'u kesmek için çok çalismasi lazim (ki Baros formda bile degil)

Geri
Üst Alt