Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Hucumda belki daha faydali olur ancak Kazim kadar Eboué'yi rahatlatmasi mümkün degil...

Illa Kazim'in yerine biri oynayacaksa Mertan olmalidir..

Ama Manisa maçinda ilk 11'de Kazim baslasin, skor'a göre Mertan girsin ikinci devre diyorum.

Kazım'ın yerine bile sağ açık oynayabilir, hatta daha faydalı olur. Nasıl Emre takıma Riera'dan daha faydalı olur diyenler haklı çıktı onun gibi.

Sag kanat oynayabilmesi icin top sürmesini becerebilmesi gerekir. Bu Baros´un sag kanat oynamasi gibi birsey. Ikiside top süremiyor, top eziyor, kaybediyor. Biraz süratli diye kanat olarak düsünmemek lazim. Ayrica burasi Galatasaray. Sercan´in yedek olmasi, alternatif olarak düsünülmesi sasilacak bisey olmamali. Iyi gidiyor Elmander Baros. Sercan beklesin ve hazir olsun herzaman.

scaled.php

daha cok forma sansi bulmasi lazim

bu cocukdan cok ümitliydim ben hadi be yap bir patlama

Bursa'da olduğu zamanlarda bize gelmesini cok istiyordum Sercan'ın.

Özellikle Rijkaard zamanlarında bizde görmek istemistim, Baros sakat olduğu zamanlarda.

Ancak ne yazık ki şu anda 2 sene önceki halinde değil Sercan.

2 senede cok daha ilerlemesi gerekirken, olduğu seviyeyi bile koruyamamış.

Ancak yaşı hala 21, ben yine de umutluyum Sercan'dan.

Umarım en kısa zamanda ilk golünü atar.

doğru düzgün şans bulmadı. arka arkaya 2 maç 90 dk oynadığını görmedim. eleştiremem o yüzden. önce şans bulmalı.

Top ayağına geldiğinde heyecanlanmasa tam süper olacak.Bu sene ilk 11'de oynayabileceğini zannetmiyorum.Bende oynamasını istemiyorum şahsen.Keşke yerine Anıl Dilaverler, Mertanlar oynasa...

sercan yakinda sans bulacak ve patlama yapicak, buna inaniyorum.

Bursa'da olduğu zamanlarda bize gelmesini cok istiyordum Sercan'ın.

Özellikle Rijkaard zamanlarında bizde görmek istemistim, Baros sakat olduğu zamanlarda.

Ancak ne yazık ki şu anda 2 sene önceki halinde değil Sercan.

2 senede cok daha ilerlemesi gerekirken, olduğu seviyeyi bile koruyamamış.

Ancak yaşı hala 21, ben yine de umutluyum Sercan'dan.

Umarım en kısa zamanda ilk golünü atar.

bu adam nasil 21 yasinda yav

bir kemik tahlili yapilsin 30dan asaga cikmaz

biraz kil sorunu var diye hemen 30 yaptin abi, adam 18-19 yasindaydi bursada herkesin dikkatlerini üzerine cekerken, sen ne zannettin, bosuna demiyoruz, yetenek var , potansiyel cok yüksek diye

biraz kil sorunu var diye hemen 30 yaptin abi, adam 18-19 yasindaydi bursada herkesin dikkatlerini üzerine cekerken, sen ne zannettin, bosuna demiyoruz, yetenek var , potansiyel cok yüksek diye

salman gardas adam kambur

sac dökülmüs,performans olarak geriye gidiyor

ben kanit isterim:D

Kilo almis epeyce. Biraz toparlamasi lazim.

Samsun maçında bakalım ne kadar şans bulucak kendisi ?

Çok umutluyum kendisinden, çalışsa Baros'u yedek bırakır kendisi.

Bazen ne yaparsan yap kadroya giremezsin. Fatih Terim'in takımlarında olur genelde bu. O yöne doğru gidiyor.

Sene sonu ayrılırsa şaşırmam..

Bursa'da parladığı ilk zamanlardan beri severim ve takıma isterim ben kendisini. Nedense forvet yerine -son vuruşunu düzeltene kadar- sağ açıkta kullansak daha iyi olacağını düşünüyorum. İyi çalım atıyor ve süratli. Kısacası ligde iş yapan kanat tiplerinden Sercan.

Cenk'e katılmıyorum Fatih Terim konusunda. Kendisi her konuşmasında Sercan'dan özellikle bahsediyor. Doğru zaman bekleniyor. Umarım başarılı olabilir.

Bende Sercan'ı sağ açık olarak kullanmamız gerektiğini düşünüyorum.

Ayrılması ile ilgili olan düşüncem de tamamen kendi fikrim. Herhangi bir yerden duyduğum bir şey değil.

Geri
Üst Alt