Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Topuk pasıyla asist rekoru kırabilir :D

Yigit'e vermedigi bir pas var........

Çok çalismasi lazim çok..

Su anda 4. forvet alternatifi bile zor olur.

Şimdilik yetersiz ama ilerde daha iyi olacaktır buna eminim.

3 milyon bile bu haldeki adama çok aslında. inşallah eski günlerine dönüş yapar yoksa verdiğimiz para da heba olup gidecek

3 milyon bile bu haldeki adama çok aslında. inşallah eski günlerine dönüş yapar yoksa verdiğimiz para da heba olup gidecek

size sunu soylebilriim.. 3 milyon buna, 2,5 milyon yigite 5 milyon Alpere.. boyle adamlara bu paralar cok para.. bunlar genc yetenekler daha olmamis oyuncular.. gelisimini iyi yaparsa eger iyi futbolcu olabilirler..

ama olmus futbolcuyam mesela bi Olcana 3,5 milyon deger ama boyle 20-21 yasindaki oyuncuya bu paralar haram vallaha.. Alt yapinda boyle adam cikmiyosa.. kapat sen o altyapiyi.. bana topuk pasi verecek hicmi oyuncu yok altyapida? tonla vardir..

Alper Potuk gibi kazmaların 5 milyon ettiği yerde Sercan da en az o kadar eder.

Alper Potuk gibi kazmaların 5 milyon ettiği yerde Sercan da en az o kadar eder.

çok lüzumsuz paralar saçıyoruz inanın, 2-3-5 derken bunlar yekün tutuyor. 2-3milyon diye 3-5 tane adam alıp sonra nasıl göndeririz diye hesap edeceğimize 10milyona adam gibi bir adam alıp senelerce keyfini sürmek çok mu zor acaba

Dünkü maça bakarak forvetleri eleştirmek anlamsız olur.

yav şu macta sercanı eleştirmek hata degilmi. biz kackere ileri gittik allahaşkına. bizim gol atmak gibi niyetimiz varmıydı?

Haydi Aslan'ım gol bekliyorum senden ;)

Sercan GOL GOL GOL!

Bu Sercan bir türlü iyi oynayamıyor hele şu topuk paslarına uyuz oluyorum çoğu pası rakibe gidiyor.

Baros 1-2 hafta sonra iyileşince formayı kapacak.

İyi oynadı.

Güven artık kendine be adam...

Geri
Üst Alt