Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Herşeyi geçtim adam ofsayta girmeyi kendine vizyon edinmiş.

Hele ilk yarı bir pozisyon var Sercan bomboş bir adım geride olsa Riera'dan müthiş bir pas alacaktı Riera ofsaytta olduğunu görünce vazgeçti atmaktan.

Les.

Herkes Türkiye'nin en iyi gelecek vaad eden genç forveti derken biz burdaydık, aşırı kötü diyorduk herkes üstümüze çullanıyordu.

Neyse gerçekleri yaşayarak görünce en azından tatmin oluyor insanlar.

Herkes Türkiye'nin en iyi gelecek vaad eden genç forveti derken biz burdaydık, aşırı kötü diyorduk herkes üstümüze çullanıyordu.

Neyse gerçekleri yaşayarak görünce en azından tatmin oluyor insanlar.

Sabri için de en iyi sağ bek diyordunuz;yanlış hatırlamıyorsam.

Sadece sizin için demiyorum altı üstü forumda yazı yazıyoruz futbolun bütün geleceğini doğru görebiliyorsanız gidin milyonlar kazanın internette niye yazı yazıyorsunuz?

Vazgeçin artık şu işten"Ben geldiğinde kötü olduğunu biliyordum, bana yüklendiniz"falan.

devlet bahceli mod on

Sercan+Riera = 7 milyon bonservis

Riera+Sercan yıllık alacakları =16milyon euro

16+7=23milyon euro

devlet bahceli mod off.

ortalama 25milyona yakın para gitti,gidecek bu 2sine.yazık valla.

394103_272935326105769_127966923935944_768253_1295313398_n.jpg

Ben her hafta sana sövmekten bıktım forumda,sen kötü oynamaktan bıkmadın arkadaş.İddaa ediyorum Sercan Türkiye Liginin en kötü forvetidir...(Ciddiyim)

sercan sen git barmenlik yap senden topçu falan olmaz utan biraz ya insan yeteneklerine bu kadar mı ihanet eder yazıklar olsun. bursa sercan ile volkanı elden çıkaramakla mükemmel iş yapmış 2 adamdan da cacık olmadı sercanın bizden sonraki durağı antalyaspor falan olur artık

Hala umutlu olanları anlamak mümkün değil, bu adam bitmiş.

güzelim poziyonları bilmeden saçma sapan çalım sevdasıyla yedi bitirdi yazık bi cacık olmaz bu adamdan

Fiziken kötü. Bunu anlarım. Zamanla atlatabilir ancak top kontrolü oyun bilgisi ve gol yollarında yetenekleri çok zayıf. Biraz zorla be kardeşim. Neyse sabrım henüz var. Bir taraftar olarak.

Baska bi takima gider orda cosar ve burdaki bütün "ben böyle lesh oldugunu yazmisdim" lar "ben Sercan´in yetenekli oldugunu yazmisdim" lara dönerler.

Keşke biraz olsun aklıyla oynayabilse bu şekilde istediğimiz noktalara gelebilmesi çok zor.

23 Nisan gösterilerinde şiir okuyacak bir kız çocuğu kadar heyecanlı

Geri
Üst Alt