Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Abartmiyorum Bursa macinda Aydin bu elemandan kotu oyniyamazdi herhalde?

Bazı futbolcular hızlı kontratak futbolcularıdır. Bu futbolculardan ligimizde çok var. Sercan da bunlardan birisi. Ama diğer dikine hızlı top süren futbolcuların yanında Sercan'ın ek bir özelliği var. İleride kısa mesafede iyi verkaçlar yapabiliyor. Diğer yanda futboldan zevk aldığı görülüyor.. Kafa dengi takım arkadaş olursa ileride önemli kreatif ataklar sergileyebilirler. Elmander ile iyi anlaşıyorlar. İleride mükemmel Emre-Engin-Elmander-Sercan verkaçları göreceğiz taraftar mest olacak diye düşünüyorum.

Yigite aydin kadar olamaz diyip burda Sercandan Hulk yaratmaya calismana anlam veremedim, bizlerle Toschakmi geciyon kardes?

Yigite aydin kadar olamaz diyip burda Sercandan Hulk yaratmaya calismana anlam veremedim, bizlerle Toschakmi geciyon kardes?

Yiğit başlığındaki ironi, Sercan başlığındaki ciddi. Maalesef ironik yazılarda ekstra ironi olduğunu açıklayamıyorum yoksa ironinin bir anlamı kalmıyor.

Peki, ama Sercaninkide Ironiydi de hadi..

Neden ironi olsun? İronilerde aşırı abartma yapıyorum. Sercan konusunda doğru olanı yazdım. Yiğit konusunda Aydın ve Kazım'ı süper futbolcu yapıp, iki hafta önce alının bir futbolcunun satılmasını söyledim, yani bariz aşırı abartma, yani. ironi.

Sercan iyi verkaç yapabilen bir futbolcu. Bu gerçek.

G.Saray’a santrfor gerek

Dünkü maçta sadece futbol adına değil hayat namına da dersler yüklenmiş bir genç vardı sahada. Birkaç yıl önce Sercan’daki düşüşü o günkü teknik direktörüne sormuştum, “Düşüş yaşamak için önce bir yerlere çıkmak gerekmez mi?” demişti bana...

Gerçekten de Sercan’la ilgili sorunumuz bu galiba: O bir yerlere gerçekten gelmeden, birkaç golü ve birkaç ulusal forma temsili nedeniyle onun bir yerlere bir zamanlar gelmiş olduğu illüzyonunu yaşıyoruz... İşin kötü tarafı, bu illüzyonu kendisi de yaşıyor. Türkiye’nin beş büyük takımının ikincisinde forma şansı buluyor ve bunun da kıymetini hiç ama hiç bilmiyor. Topu süremiyor, süremediği gibi ayağından zamanında da çıkaramıyor! Ofsayttan çıkamıyor, ofsayttan çıkmayı öğrenemiyor; üstüne üstlük geri dönüp Elmander’e pası zamanında atmadığı için sitem etmeye kalkıyor!

Sevgili Sercan... Dünyanın her yerinde, her takımında, her maçında, sahada Elmander ve Sercan varsa Elmander sitem eder, Sercan ondan bir şeyler öğrenmeye çalışır. Beşinci saniyede de 67’nci dakikada da Elmander’in kazandığı topları Sercan gözü kapalı kaleye şutlamaz, önce alternatiflerine bakar. Sercan, Elmander’in iki katı kadar koşar; topu beklemez, topa gider. Tabii gerçekten Elmander gibi kalıcı olmak istiyorsa... Elmander’den gerçekten bir şeyler öğrenmesi gerektiğinin farkındaysa...

Uğur Meleke

Takimi (bursaspor) Şampİyon olduĞu sezon 4 gol atan santrofordan ne beklenİr -,- daha genÇ kendİnİ gelİŞtİrİr denİlİyor ama hİÇ bİr gelİŞme yok sercanda...

G.Saray’a santrfor gerek

Dünkü maçta sadece futbol adına değil hayat namına da dersler yüklenmiş bir genç vardı sahada. Birkaç yıl önce Sercan’daki düşüşü o günkü teknik direktörüne sormuştum, “Düşüş yaşamak için önce bir yerlere çıkmak gerekmez mi?” demişti bana...

Gerçekten de Sercan’la ilgili sorunumuz bu galiba: O bir yerlere gerçekten gelmeden, birkaç golü ve birkaç ulusal forma temsili nedeniyle onun bir yerlere bir zamanlar gelmiş olduğu illüzyonunu yaşıyoruz... İşin kötü tarafı, bu illüzyonu kendisi de yaşıyor. Türkiye’nin beş büyük takımının ikincisinde forma şansı buluyor ve bunun da kıymetini hiç ama hiç bilmiyor. Topu süremiyor, süremediği gibi ayağından zamanında da çıkaramıyor! Ofsayttan çıkamıyor, ofsayttan çıkmayı öğrenemiyor; üstüne üstlük geri dönüp Elmander’e pası zamanında atmadığı için sitem etmeye kalkıyor!

Sevgili Sercan... Dünyanın her yerinde, her takımında, her maçında, sahada Elmander ve Sercan varsa Elmander sitem eder, Sercan ondan bir şeyler öğrenmeye çalışır. Beşinci saniyede de 67’nci dakikada da Elmander’in kazandığı topları Sercan gözü kapalı kaleye şutlamaz, önce alternatiflerine bakar. Sercan, Elmander’in iki katı kadar koşar; topu beklemez, topa gider. Tabii gerçekten Elmander gibi kalıcı olmak istiyorsa... Elmander’den gerçekten bir şeyler öğrenmesi gerektiğinin farkındaysa...

Uğur Meleke

iKİNCİSİN'DE? O kısmı anlamadım.

Türkiye'nin 5 büyük takımından ikisinde oynadı demek istedi sanırım orda, ilk akla gelen şey değildir merak etmeyin.

bu cocuk korkagin teki, özgüven sifir, yani 0

bunu gecen macta rakip yari sahasindan, kontra ataga kalktigimiz bir pozisyonda verdigi geri pasta anladim, yok böyle birsey.

o pas az kalsin bursali topcuya gidiyordu, kalemizde tehlikeli pozisyon olabilirdi.

herseyi gectim, insan 5 metre top sürer be abi, bu nedir.

Malesef üzülerek söylüyorum ama hız dışında hiç bir özelliğin yok diye düşünüyorum Sercan.

bhiç umudum yok bu çocuktan aynı aydın gibi patlayacak elimizde

evet özgüven sıfır çok şey yapabilecekken çok heyecanlı gibi en kötü şeyi yapıyor

Adamın yaşıtları normalde alt yapıdan daha yeni cıkıyor. Sezon basından beri kaç maç ilk 11 oynadı ki bu adamı yeriyorsunuz. İbrahimovic, Drogba, Torres bile uzun dönem formsuz olabiliyorlar. Bu adam tartışmasız Türk en yetenekli forvet, hemen 1-2 maçta adamı asıyorsunuz. Canı sıkılan forumda yazı yazıyor, gelen gecene bindiriyor. Hadi Sercan'ı gönderdin gittin Cenk Tosunu aldın 2 gün sonra da ona saydırırsınız. Su forumda gereksiz yazı yazan cok kisi var. Bugün Türkiye'de yetenek acısından 2 tane iyi forvet vardır biri Sercan digeri Batuhan'dır. Ama bu her maç leblebi gibi gol atıcakları anlamına gelmez.

malesef boşa giden bir 3 milyon avro gibi gorunuyor

Bir topcu nasıl bu kadar geriler abi aklım almıyor.

Sercan'a güvenerek Stancu'yu Orduspor'a kiralamak çok büyük bir hataydı!

Geri
Üst Alt