Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Çok şey yapmak istiyor ama birşey yapamıyor.

Çok şey yapmak da istediğinden emin değilim. İstese böyle olmaz.Süratli falan diye biliyodum, o da yok. Muhammed Demir gelsin. Bunu takasta filan kullanırız. Ya da fenere filan verelim, Dia'yı alalım.

Çok şey yapmak da istediğinden emin değilim. İstese böyle olmaz.Süratli falan diye biliyodum, o da yok. Muhammed Demir gelsin. Bunu takasta filan kullanırız. Ya da fenere filan verelim, Dia'yı alalım.

İstiyor istiyor...Ceza sahasına girdiğine önüne kim geliyorsa hepsini çalımlayayım istiyor. O daracık mesafede bu mümkün olmayınca haliyle saçmalamış oluyor.

şut çekmeyi öğrensin önce diyecem de şut çektiği yok ki adamın gol atabilsin.forvet bu adam bide ilginç.

bize ilk geldiği zaman anlatmaya çalıştığım şeyleri artık net olarak herkes gördü

demekki bunu görebilmek için milyon euroları harcamak gerekiyodu

bu adama gelişime açık deniyodu

ama ben diyorum ki bu adam bir gram gelişmez arkadaş

adamın içinde öyle bi istek yok arzu yok

makineye mi sokup geliştiricez futbolunu

kendisi istemeyince olmuyo işte

Bize gelecek forvetin, Muslera'ya golü olsun önce.

bursaya karsi sansini iyi degerlendiremedi, bugun ilk 11 de beklemiyorum acikcasi

wrmyk.jpg

Genç ekip.

tam hayal kırıklıgı oldu bu cocuk...

Hayal kırıklığı yarattı bende gerçektende..

21 yasinda 3 gol 3 assistle oyniyor.

Biraz sabir.Cok basit hatalar yapiyor ama ara sira yetengini ortaya koymaya basariyor.

Sercan,Yigit,Semih,Emre ve Merthan gibi genclere sabir lazim (aslinda Semih´i oraya yazmaya gerek yoktu ama genc diye yazdim).

21 yasinda 3 gol 3 assistle oyniyor.

Biraz sabir.Cok basit hatalar yapiyor ama ara sira yetengini ortaya koymaya basariyor.

Sercan,Yigit,Semih,Emre ve Merthan gibi genclere sabir lazim (aslinda Semih´i oraya yazmaya gerek yoktu ama genc diye yazdim).

Şu forumda genç oyunculara en çok sabreden adamlardan biriyimdir herhalde fakat bende bile hayal kırıklığı yarattı.. Beklentim çok daha farklıydı..

Sene sonu kiralık olarak yollanmalı.

Fatih terim den bu sene 5 dk lık 10 dk lık süre alırsa öpsün de başının üstüne koysun.

Geri
Üst Alt