Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Oynamadığı maçın sonunda bile eleştirilen nadir isimlerdendir..

Şu forumda genç oyunculara en çok sabreden adamlardan biriyimdir herhalde fakat bende bile hayal kırıklığı yarattı.. Beklentim çok daha farklıydı..

Öylese haklisin.:b5:

Sercan´in yaptiklarini bilmesek anlarim ama adam 21 yasinda Bursada 30 gol atmis.Sercanin bazi maclarda nasil oynadiginida biliyoruz.

Cok heyecanli ve kafasini kaldirip oynamasinda baya eksikleri var,ama dedigim gibi bu adam 21 yasinda.Ne beklediniz?Türkiyenin en büyük takimina gelip orda Bursada yaptiklarini mi tekrarlarsin?Bursa ney biz neyiz.

Öylese haklisin.:b5:

Sercan´in yaptiklarini bilmesek anlarim ama adam 21 yasinda Bursada 30 gol atmis.Sercanin bazi maclarda nasil oynadiginida biliyoruz.

Cok heyecanli ve kafasini kaldirip oynamasinda baya eksikleri var,ama dedigim gibi bu adam 21 yasinda.Ne beklediniz?Türkiyenin en büyük takimina gelip orda Bursada yaptiklarini mi tekrarlarsin?Bursa ney biz neyiz.

Sercan'da Bursa sonrası hatta Bursa'daki son sezonunda büyük düşüş var, bu düşüş yeteneklerinde ve kapasitesinde. Tam tersine fiziğinde de artış var hatta fazlalıkları var. Sırtında birisi oturuyormuş gibi koşuyor 21 yaşındaki adam.. Biraz kendisine iyi bakmaya başlasa artık çok iyi olucak..

Sercan için biraz daha sabırlı olalım ve bekleyelim. Ben umudumu koruyorum.

sercan_yildirim157ffa69957f69eb3by.jpg

617972_detay.jpg

Pargalı Sercan

sercanı görünce bu adam aklıma geliyo :)

33 yaşındaki Necati'nin alındığı gibi direkt oynatılarak Fatih Terim'in güvenmediğini farketmesi, ona en büyük ders olmuştur.

yoklari oynadi

İlk geldiginde de kazma diyordum hala da aynı düşünüyorum ...daha ayak ici kesmesi bile 7 yaşındaki halimdeki teknik...sadece iç yada sadece üst varamıyor karıştırıp rezil bir stil ortaya koyuyor :D

Önceki mesajlarda da demistim Necati nin formasi > Sercan Yildirim

bütün alacakları verilip galatasaraydan kovulmalı.belki adam olur o zaman

Necatinin formasını koysam bile 11 oynar!

insan biraz utanır, çalış kardeşim sana verilen paranın hakkını ver, bonservisini ödenen parayı düşün? Vallahi Galatasarayda futbolcu olsam hayattan soyutlarım kendimi paso teknik çalışırım, hayatımı adarım bu yola! Şunların yaptığına bak utanın yaw vallahi utanın.Vicdan azabından uyuyamazdım sizin yerinizde olsam! O formayı alan adam oğluna bisiklet almadı mesela bunu düşün, sırf size destek olmak size olan bağlılığını göstermer Galatasaray aşkına yaptı bunu.Siz ne yaptınız? Daha bir topu ayağında tutupta şut çekemediniz.Bu nasıl bir futbolculuktur.Yemin ediyorum sokaklarda binlerce var sizden, sizin orada olmanız sadece kader.Galatasaray kader mahkumu oldu bunların sayesinde.

bi halt yiyemez bu kafayla

768274-9054290-317-238.jpg

nerde o sercan

sercan%2Byıldırım.jpg

Seneye adam gibi hücum hatti olusturup, Sercan´i IBB gibi takimlara kiralamak lazim. Daha genc nasilsa.

Geri
Üst Alt