Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Çakma Rooney, futboldan sen bile para kazanıyorsan...

Tam bir balon yahu..

Bir pozisyon oldu tam topu kaptık kapan oyuncuya çarptı top rakibe geçti çok ciddi kontra olurdu..

Yok arkadaş bu adamda bir arpa boyu ilerleme yok ilk haftalar heyecanlı dedik büyük takıma geldi ne heyecanı yahu..

Bu çocuk futbolu unutmuş nerde topla uçan Sercan..

16 Ekimde oynanan G.saray-Bursa maçında Ülker tribününde canlı olarak izledim,son 20 dakika oyuna girmişti. Gerçekten çok şaşırmıştım bu adamın nasıl futbolcu olduğuna G.saray formasını hiçmi hiç haketmiyor, kaldıki Bursaspor'da oynarken bile beğenmiyordum umarım sezon sonu iyi fiyata satarız ama zor.

Hala nerede olduğunun farkında değilsin ya ona şaşıyorum.

Beyler Sercan bize geldiginde cok yararli olacagini hatta bizim ilerdeki genc yeni forvetimiz olacagini dusunuyordum ama yavas yavas bu kanidan uzaklasiyorum

InsAllah yanilirim demem icinde bir potansiyel gormiyorum ama bakalim hayirlisi... Bir kac gol atsa duzelir belki ve toplari biraz daha dengeli etrafa bakarak Engin gibi surmeli.

Tekniginden suphem yok ama bisiler var bu adamda anlamadim gitti.

Sercan girince ileride top tutamaz olduk ,cok top da gelmedi ayagina ama bu belki pas tercihlerinde arkadaslarinin ona olan guven eksikligiyle ilgili olabilir

Doğru yerde durmuyor, doğru yerlere koşular yapmıyor ki arkadaşları ona pas atsın. Adam gibi mücadele etmediğini söylememe gerek yok sanırım.

Büyük takım oyuncusu değilmiş :) Ama belli olmaz.Çıkar bi maçta oyunu kurtarır överiz hepimiz :)

Ayağında top tutmayı öğrenemediği müddetçe Galatasarayda oynaması mümkün değil. İlk alınırken bende çok ümitliydim ama maalesef hayal kırıklığı yaşattı. Koca sezon geçti ve hala doğru dürüst katkı veremedi. Yaşının genç olması avantajı gerekirse kiralansın ama şu haliyle bizde oynaması çok zor.

Bir ara unuttum oyunda olduğunu :)

Dk 71de oyuna girdi ve 19 dk boyunca adını hiç duymadım.

kesinlikle o oyuna girdikten sonra eksik oynadık.

Geri
Üst Alt