Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Bir futbolcuya bakarsın, hal hareket tavır mücadele yüz ifadesi..Bunda hepsi bitik.Fatih Terimin yanında pişkin pişkin sırıtıyor, denileni de yapmıyor, orduya mı gönderiyorsunuz ne yapıyorsanız yapın yollayın bitik, finish line!

Cidden anlamıyorum nasıl bu kadar kötü olabilirsin ve ben sana nasıl bu kadar güvendim?

vasat, kosmaya bile üseniyor neredeyse hakan ve selcugun iki mükemmel pasinda hareketlenmedi bile.

Olum sen ne yeteniksiz adamsın lan.Sanki senden Messi olmanı bekliyoruz,adamların defans bomboş mal gibi bekliyosun ilerde.

Stancunun türk versiyonu gibi bence.Ordusporda iş yapabilir.Gerçi Stancu az daha iyiydi bundan.

Arkasındaki adam son adam, bunun sırtında. Hakan Balta bekliyorki bu kendini arkaya atsın da önüne top atayım beyefendinin kafa tam 3 saat sonra algıladı olayı. Futbol bilgisi çok çok zayıf.

Kendine cekiduzen vermesi gerekir artik

Engin'e indirdiği top kalitesiz olmadığını gösteriyor. Bursa'da çok pohpohlanmış fazla şişirilmiş . Havasını biraz alabilirse Fatih Terim ben uzun yıllar faydalı olacağına inanıyorum

sercan senin böyle oynamaman lazım gerçek sercan bu değil

nerden aldılar bunu ya

Aslında 2 maç iyi oynayabilse Ruslara filan kitlesek 3e 5e çok iyi olurdu bea :asd:

Elmander çıkınca her top duvara çarpar gibi geri döndü..

bence taffarele havale etmek lazim belki kaleci falan olur ya da sol bek olarak denemek gerek dicem ama ne pas var ne fizik ne kosu.

yok yok taffarel adam eder

hep söylüyorum bundan futbolcu olmaz

bu yaşta oynadığı futbol ileri gideceğine geriye gidiyo

Geri
Üst Alt