Cevap: #90 Sercan Yıldırım

galiba ben daha iyi oynarim bunun kadar hizli degilim ama top kontrolum.. kaleye sirtim donuk oynamasini biliyorum hic olmazsa...

Son vuruşlarda çok kötü idi, artık vasat bile değil.

Çok kötü oynuyor ya. O kadar teknik kapasitesi yüksek adam var etrafta hiç mi bir şeyler kapmıyor onlardan bilmem ki..

Arkasındaki adam son adam, bunun sırtında. Hakan Balta bekliyorki bu kendini arkaya atsın da önüne top atayım beyefendinin kafa tam 3 saat sonra algıladı olayı. Futbol bilgisi çok çok zayıf.
Kafası ancak karıya kıza çalışıyor galibe:). Maç sırasında akşam hangi rus çıtırı götüreceğini düşünüyordur. Seks hastalığından saç kalmamış başında.

Şu adamı niye aldık hala şoktayım.Yaptığı hiç bir şey yoktu tonla para saydık,sonra transfere bütçe yok diyolar,anlamak mümkün değil.Yazık gerçekten,ülkede ki yüzlerce yetenekli,hırslı,karakterli gençlere yazık.

twitterdan herkes moral vermeye çalışıyor oda önüne geleni RT yapıyor :D

Şoktayım ben hala yalnız. İnsan biraz utanır o tweetleri RT yapmaya. Pes gerçekten. Nasıl bir egodur bu. Haftaya girer twittera, yazar; sampiyonluk sarkisi düşmesin dillerden.

Bu kadar aymaz olamaz bir insan herhalde !

Bursa, Volkan Sen'le bunu satarak bence son yillarin en büyük iki kazigini atmis oldu.

FundaMENTAL yok. O yüzden fazla beklentiye girmemek gerek. Fatih Terim bir ara maç içinde,kenara gelen Sercan'a öyle bir bakış attı ki. Daha sonra maçı kazanma durumu olunca şöyle bir yüzüne vurdu babacan şekilde. Fakat kaybetseydik o vurulşun şiddeti ve anlamı daha değişik olurdu.

Takımda 3 tane gol makinası var Baroş,Elmander,Necati bu üçlünün sadece birinden azcık bişey kapmaz mı yahu insan el insaf

Basın toplantısında Terim gerekli mesajı verdi. Oda almıştır.

DoubleFacePalm.jpg

kendine sorsan man utd ilgileniyor :Z16:

Bir futbolcu kötü oynar tamam da bu kadar aptalca oynayamaz.

bence abartiyorsunuz cok kotu degildi

bir iki guzel pasida vardi

Geri
Üst Alt