Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Çok savruk.

sercanda hırs yok bulunduğu yeri yeterli görüyor. ömer erdoğana gördüğün en tembel futbolcu kim diye soruyorlar o da sercan diyor.

beyni ve vücüdünu birlikte kullanamıyo koşarken topu arkasında unutuyo

Onu bunu bilmem bence Sercan şu an elimizdeki en önemli yeteneklerden biri attığı gollere dikkat eden o golleri herkes atamaz en azından Türkiyede...

Benim Sercan'a güvenim tam mutlaka bu formayı kapacak ve Galatasarayın efsanelerinden olacak..

Ayrıca kupa maçında Sivasspor'a karşı İmparator Sercan'ı oynatacak bence

Bursaspor geri alıyorsa iade edelim bunu.

Onu bunu bilmem bence Sercan şu an elimizdeki en önemli yeteneklerden biri attığı gollere dikkat eden o golleri herkes atamaz en azından Türkiyede...

Benim Sercan'a güvenim tam mutlaka bu formayı kapacak ve Galatasarayın efsanelerinden olacak..

Ayrıca kupa maçında Sivasspor'a karşı İmparator Sercan'ı oynatacak bence

Biz de öyle olmasını diliyoruz kapasitesi var bunu da biliyoruz ama nedense bişeyler ters gidiyor..

2ye satalim daha fazla kazik yemeden.

Sent from my HTC Incredible S using Tapatalk

Salak Salak toplar kaybediyor top ayağındayken çok kontrolsüz denge problemi var ama az da olsa sercan'dan hala ümidim var..

Gs'a bugüne kadar transfer edilen en boş, en gereksiz oyunculardan biri. Her zaman Sercan için söylediğim bişey var. Sercan iyi bir oyuncu değil ve hiç bir zaman da iyi bir futbolcu o-la-ma-ya-cak! Verdiğimiz 3 miyon €'ya yazık...

Bank Asya'da bile sırıtır açık ve net.

Ne yaptın sercan bırak top kaybetmeyi yer tutmayı bile beceremedin sana verilen şansları bir bir harcıyorsun...

yedek futbolcudan ileriye gidemez bu durumda

Sercan ilk alındaığında ilk 11 'den çıkartmayanlar bugün neredeler acaba ? Ben en başta bu adamdan olmayacağını söyledim ama kimseye anlatamadım al ortada herşey.

Geri
Üst Alt