Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Kimse bana masal anlatmasın bu forumun %90 ı Sercan 'ı çok abartıyordu , gördüler herkes.

bitmiş tek kelime ile gençliğine yazık...

Bırakın top almayı, ayakta kalamıyor duramıyor bu adam ya. Verilen paralara gerçekten acıyorum.

Ya abi tamam oynayamayabilirsin,beceremeyebilirsin ya bari biraz istek olsun.

Ölü gibi durmak ile eline ne geçiyor.

Mehmet Batdal > Sercan.

Keske Batdali alsaydi hoca kadroyada o girseydi sisirdigimiz toplar bi ise yarardi cok net soyluyorum.. Batdal super ligde sikisan maclarda cok etkili olurdu, sanssizligi o uefa maci, ve biturlu girmeyen top.. Sercanin 3 milyon felan oldugu memlekette Batdalin ayagina su dokemez..

Yorumlamaya değer pek bir şey yok. Devre arasında da transferini çok istiyordum. Hayal kırıklığı..

Mehmet Batdalı görsek daha iyi. En azından yıpratır karsı defansı. Sercanın fizik gucu 0 , oyun istegi 0 , beceri 0 , yetenek 2 , mental acıdan -2.

futbol iq su düşük ondan eminim gerçek iq s hakkında yorum yapamayacağım.

ayakta duramıyor, futbolu bırak,sosyeteye ak.

Geldiğinden beri sahada kaldığı dakikalarda yerde mi yoksa ayakta mı daha fazla kaldığı araştırılsın, yerde olduğu dakikalar daha çok değilse Sabrinin sağ bek olduğu bir Galatasaray maçı daha izliyim..

takımdaki en leş oyuncu sercan kesinlikle şu an bank asyada oynayacak seviyesi yok net. mehmet battal kesinlikle daha iyi sercandan ayağında top tutmayı biliyor adam

Herkes pek hoş konuşuyor da senede 5 maç oynayan ve kendisine güvenilmeyen bir futbolcudan iyi performans beklemekte fazlasıyla hayalcilik bence.

Bu sene tutmadi ,oynayacagi bi takima kiralik gitmedi.

Seneye gideceğin takım max. İBB olur. Batdal oynasa kafayla top indirir hiç değilse. Sana verilen paraları hayır kurumuna bağışlamayı tercih ederdim.

Geri
Üst Alt