Cevap: #90 Sercan Yıldırım

:SS:

Nasil bir baglanti kurdun Messi ile Sercan arasinda? Sampiyon olurken Messi gibi oynuyordu da o yuzden mi 4 gol atmisti?

sen hızlı o zamana kontra atak futbol oynayan takıma gitmesi ile nasıl baglantı kurduysan bende öyle kurdum .. yüzeysel styl:yenieek:

108 30 gol - 10 asist .. sadece istatislikle gelmiyor ben oynadıgı oyundan da bahsediyorum .. göndermek mantıksızlıgın daniskası olur diyorum

sen hızlı o zamana kontra atak futbol oynayan takıma gitmesi ile nasıl baglantı kurduysan bende öyle kurdum .. yüzeysel styl:yenieek:

108 30 gol - 10 asist .. sadece istatislikle gelmiyor ben oynadıgı oyundan da bahsediyorum .. göndermek mantıksızlıgın daniskası olur diyorum

Sampiyonluk yolundayken bursa cogu maci canli izlemis biri olarak diyebilirim ki;

O Sercan ile bunun arasinda daglar kadar fark var ve buna istedigin kadar zaman ver cacik olmaz.

Sampiyonluk yolundayken bursa cogu maci canli izlemis biri olarak diyebilirim ki;

O Sercan ile bunun arasinda daglar kadar fark var ve buna istedigin kadar zaman ver cacik olmaz.

son 3 haftayı saymaz isek aydın ne haldeydi .. potansiyeli var. terim en iyisini bilir ..

Sercan'ı göndermek yapılacak en mantıklı hamlelerden biri olur. Bu adamın Twitter'da ''#sampiyonluksarkisidusmesindillerden'' hashtagını yazmaktan başka Galatasaray'a ne gibi bir katkısı var ?

İlerisini berisini bilemem.

Ama adam olacak cocuk kendisini belli eder.

Top süremiyor ki adam çalım atmasını bekleyelim.

Topa basıyor, kayıyor, kaydırıyor, ayakda duramıyor.

İlyas Salman'ın bir filmi vardı..

Sercan ve Yiğit ayakları yere sağlam basmıyor. Çok ürkek ve çekingenler ikisi de hızlı olmalarına rağmen fizik güçleri yetersiz. Bana göre hala potansiyelleri var Hoca uzun süredir ikisine de şans vermiyordu düzelmelerini bekliyor tahminimce Aydın gibi.

Ya idmanlara çıkmıyor yada sahaya krampon yerine topuklu ayakkabı ile çıkıyor. Bir futbolcunun bu kadar güçsüz olmasının imkanı yok.

Top sürmesini geçtim, atılan pasları kontrol ederken nasıl düşüyorsun be adam.

Sercan ve Yiğit ayakları yere sağlam basmıyor. Çok ürkek ve çekingenler ikisi de hızlı olmalarına rağmen fizik güçleri yetersiz. Bana göre hala potansiyelleri var Hoca uzun süredir ikisine de şans vermiyordu düzelmelerini bekliyor tahminimce Aydın gibi.

Aydın kadar beklersek işimiz var ..

su elemana kemik testi yaptirin

33 den asagi cikmaz

cakma emenike

Ya idmanlara çıkmıyor yada sahaya krampon yerine topuklu ayakkabı ile çıkıyor. Bir futbolcunun bu kadar güçsüz olmasının imkanı yok.

Top sürmesini geçtim, atılan pasları kontrol ederken nasıl düşüyorsun be adam.

helin avsarla bende alisveris yapsaydim bende

ayakta duramam

barmen olsaymis

geciniz bu heriphi, ustune 1 milyon euro koyup karsiliginda POTUK'u alabilirsek kendimizi transfer sampiyonu ilan edelim

çok yazık gerçekten kendınden utanmalısın Sercan,türk futbol tarihine en erken futbolu bırakan oyuncu olarak geçeceksin bundan eminim artık

kendisini sene sonu amrabatı alırken takas olarak kullanalım

belki 1-2milyon euro düşürürüz.

yolun açık olsun kardeşim

sercan geceleri belliki çok gol atıyorsun tamamda aslanım biraz ayakların sağlam bassın sahada ayakta durucak halin yok

sivas macı gösterdiki adam istanbula yatmaya eglenmeye o bar senin bu gece kulubu benim dolaşmaya gelmiş.sercan yıldırımın dunkü macta ayakta durumayışı ilyas salmanın filmi hatırlattı bana

Geri
Üst Alt