Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Bu adamın bize istikrarlı bir katkı sağlayamayacağı açık çünkü futbol hayatı boyunca istikrarlı bir katkısı olmadı herhangi bir takıma.

Ben sinirden kafayı yiye yiye takımımı izlemek istemiyorum.Git bu takımdan, lan kim aldı seni kim önerdi neyine güvendiler ben cidden anlamıyorum.Yani senin olayın ne ? şu tape muhabbetlerini hatırlıyorum da hakkında konuşmak istemiyorum.

Sercan' ı almak bir kumardı, bu kumarda tutmadı. Adamı ilk kez canlı izlediğimde vah vah gitti paracıklar demiştim, o gün bugün adamda gram gelişme yok. Sadece 2 ay antrenman yesem Sercan' dan kat ve kat iyi oynarım. Hayatının fırsatını göz göre göre harcadı, bundan sonraki futbol yaşantısında başarılar...Değerlendirmeye Sabride dahildir.

Iki sene balon diye yaza ,yaza ....parmaklarim kirildi........Buyuk hatadi alinmasi!

:sgr: :sgr:

Sercan Yıldırım'ı izledikçe Anadolu klüplerindeki topçular için üzülüyorum.

Bulunduğu yerin hiç kıymetini bilmiyor Sercan.

Tüm insanlar toplanmış ama yinede insanın kendine ettiğini edememiş..

Sercan çok vuracaksın kafanı dağlara taşlara, halbuki güveniyordum sana da..Büyük hayal kırıklığı..

Oynayabileceği en büyük takım Bursaspor'muş.

aslinda cok önemli bir yetenek ama adam kafa olarak futbolu bitirmis. futbolu sevmeyen adamdan bir sey bekleme zaten. belki 25 yasinda patlama yapar Burak gibi. ama o zamana kadar coktan anadoluda olur.

aslinda cok önemli bir yetenek ama adam kafa olarak futbolu bitirmis. futbolu sevmeyen adamdan bir sey bekleme zaten. belki 25 yasinda patlama yapar Burak gibi. ama o zamana kadar coktan anadoluda olur.

Hocam Allah aşkına hangi yetenek? Yahu bizde körlük var anlaşılan yıllardır göremiyoruz bu yeteneği? Ben bu adamı şampiyon olduğu senedeki bursada da canlı, tribünde izledim, top tutamaz, süremez, gol atamaz, kazma gibi gollerin ağa babasını kaçırır. Bu bursa da nasıl oynuyor diye hayretler içinde kalırken adam galatasaraya geldi, harbiden fıkra gibi olaylar oluyor bizim kulüpte.. Akla mantığa sığdıramıyorum.

Ruslara filan kaktırabilsek keşke. Anadolu kulüpleri üstüne para isterler.

bu sercan antremanlaran sonra ne yapıyor merak ettm. giydiğin forma gs forması herkese kolay kolay nasip olmaz insan kendini hiçmi geliştirmez bu kafayla giderse hiç bişi olmaz bundan

Hocam Allah aşkına hangi yetenek? Yahu bizde körlük var anlaşılan yıllardır göremiyoruz bu yeteneği? Ben bu adamı şampiyon olduğu senedeki bursada da canlı, tribünde izledim, top tutamaz, süremez, gol atamaz, kazma gibi gollerin ağa babasını kaçırır. Bu bursa da nasıl oynuyor diye hayretler içinde kalırken adam galatasaraya geldi, harbiden fıkra gibi olaylar oluyor bizim kulüpte.. Akla mantığa sığdıramıyorum.

zamaninda Ferguson bu adami takibe aldi ;) yani bos topcu olmasi mümkün degil. ilk ciktigi sene cok cok iyi maclar cikarmisti. henüz 18 yasindaydi sanirim. sonra rus karilarinin tadini alinca futboldan koptu.

zamaninda Ferguson bu adami takibe aldi ;) yani bos topcu olmasi mümkün degil. ilk ciktigi sene cok cok iyi maclar cikarmisti. henüz 18 yasindaydi sanirim. sonra rus karilarinin tadini alinca futboldan koptu.

Zaman geçiyor yahu... Yıllarımız o patlama yapar, bu düzelir, yok şu, bu camianın evladıdır biraz daha şans verelim demekle geçti. Allah aşkına bu adamlar mı şampiyonluğa giden, avrupada kupa hayali kuran adamların topçuları... Sercan herşeyi geçiyorum yahu top tutamıyor, eli ayağı birbirine karışıyor, dün barosla bi çarpışması var, hocanın o anda bi bakışı var, sanki ne günahım vardı da beni bu avarellere mahkum ettin Allah'ım der gibi..

Sercan Baros ile çarpışıyor, tüm suç Sercan da...

Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk

çok umutluydum,çok savundum ama herifin karı kız kovalayıp,twitter'da konuşmak dışında bir boka yaradığı yok. olmaz da muhammet demir transferinde takas olarak kullansak.

Yürüyecek hali yok. Hangi takımda olduğunu bilmiyor kendine çalım atıyor hayatında başarılar.. Yorumu bile haketmiyor

Geri
Üst Alt