Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Beyler abartmayın sanki maçı Sercan yüzünden kaybetmişiz gibi konuşanlar var adam kaçıncı dakikadan sonra girdi zaten oyuna

Konu 1 maç kaybetme olayı değil. Sanki ilk kez mağlup olduk. Hayır. Ancak adam oyuna girdi etkisi sıfır hatta negatif. Top kayıpları. Çok kötü ya. Gerçekten o kadar oyuncu var şu forma için deliren. Bir Emre Çolak misal adam oyuna girdi hemen bir fark, etki yarattı. Sercan'da bu yok. Maçı kazansakta söylerdim emin olabilirsin sorun skor değil. Bak kaybettik maçı ancak Ufuk harikaydı.

Galatasaray sercana yanlis takim...

sercana atacan topu 30, 40 metreden... yürrü kocum dicen...

bol pas oynuyoruz... ver kac... sagdan sola, soldan saga kaciyoruz...

agir kaliyor. biraz agir konusur gibi olacak ama... sanki anlamiyor nasil top oynandigini.

anca seyreder gibi bi hali var. top ona gelincede olanlar ortada

Antremandan sonra ekstra calisma yapma yerine eglenmeye gitmeyi seversen durum böyle olur.

Sadece hizla olmaz yegen!

agir kaliyor. biraz agir konusur gibi olacak ama... sanki anlamiyor nasil top oynandigini.

sercan 5 metre top süremez ne 30-40 metresi

Benim beklediğim Sercan bu Sercan değil. Artık silkelen kendine gel, bu yeteneği bosa harcama.

fatih hocanın yaptığı nokta transferler ve adam olmaz denilen oyuncuları nasıl takıma kazandırdığını görünce nasıl ayakta alkışlıyorsak sercan gibi yapılan saçma transferlerde de eleştiri yapabiliriz...rieara sercan ve yiğit fatih hocanın bize hediyeleri oldu :)

fatih hocanın yaptığı nokta transferler ve adam olmaz denilen oyuncuları nasıl takıma kazandırdığını görünce nasıl ayakta alkışlıyorsak sercan gibi yapılan saçma transferlerde de eleştiri yapabiliriz...rieara sercan ve yiğit fatih hocanın bize hediyeleri oldu :)

Tam emin değilim ancak Riera sanırım menajerler aracılığı ile Ü.Aysal'ın aldığı oyuncu. Ancak tam emin değilim. Sanki böyle birşeyler söyledi.

Sercan'ın böyle olmasını bekliyormuydun sen?

Rierayi boş ver, onu Fatih Hoca son tercih olarak aldı.

Yiğit hala genc ve takıma ara transfer sezonunda katıldı, ben yigite güveniyorum. Ama Sercan bende hayal kırıklığı yaşatıyor.

Bu cocugun futbolu bildiginden bile suphelenmeye basladim. Ne oluyor, anlamak zor.

Sercan a top geldiğinde yemin ediyorum etrafında 5 6 kişi varmış gibi heyecanlanıyor.. Topa koşarken önünde 5 6 kişi varmış gibi ayağı takılıp yere düşüyor.. Sercan acilen nuska yaptırması lazım..

Yanlış takım falan değil. Hakan Balta bile böyle iyi bir takımda sırıtmıyorsa Sercan Yıldırım hakikaten berbat bir futbolcudur.

dun ikinci yariyi izlemedim, ama anlasilan sercan oyuna girmis, ve yine b.k gibi oynamis

sercan riera baros skoru elde ettikten sonra ilerde top tutsunlar diye oyuna alınabilecek durumdalar. hayatta ilk 11 olmaz ve sonucu etkilyecek durumları hiç yok.

rakip kalenin önüne bir direk caksak sercan'dan daha yararli olur, belki top carpar girer falan.

potansiyelinin oldugunu biliyoruz bursa zamanindan. ama artik yavas yavas kipirdamasi lazim.

sercan riera baros skoru elde ettikten sonra ilerde top tutsunlar diye oyuna alınabilecek durumdalar. hayatta ilk 11 olmaz ve sonucu etkilyecek durumları hiç yok.

afedersin ama baros, sercan mi ilerde top tutsun, özellikle baros.

gokhan zani koy, daha iyi top tutar.

çok umutluydum,çok savundum ama herifin karı kız kovalayıp,twitter'da konuşmak dışında bir boka yaradığı yok. olmaz da muhammet demir transferinde takas olarak kullansak.

antepte bekliyordu verin rus avcisini

alin size yetenek küpünü

Aydın daha potansiyelli şu an.

Şu futbolcu müsvetteleri yüzünden Anıl Dilaver'ler,Berkin'ler harcanıyor.Tek üzüldüğüm nokta bu,verilen boşa parayı hiç düşünmüyorum.Bunu futbol seçmelerinde bu çocuktan futbolcu olur diye altyapıdan çıkaranında,bize transfer edenede bela vursun diyorum...

Geri
Üst Alt