Cevap: #90 Sercan Yıldırım

cok cabuk silmeyin gencecik adamlar

kendi iplerini kendileri kesecekler

Ulan oğlum Fatih Hoca'nın elinde bile olmadıysan sen napıcaz biz seninle?.. Yeteneklerine ihanet eden adamlar listesinde çoktan yerini aldın bile

Bursa'da bir bara ortak olmus. Futboldan umudu kesmis is hayatina atilmis anlasilan

büyük hayal kirikligi benim icin

bu cocuk alinsin diye ne yorumlar yazdim zamaninda

FT bu adamlar geniş alanda mı ne oynuyodu önceki takımlarında falan demiş. buna benzer bişeyler. bu oyun tarzında oynamaya alışık değiller henüz ama hazırlıyoruz vs vs gibi bişeyler demişti. aklımda kalmamış pek

Belki gelecek sene 1 şans daha veririz.Kampta kendini göstermeye bak!

Sezon sonu kampta iyi işler yapacak bence. :ka19:

yaramas bence Sercan, Potuk transferinde kullanılmalı.

iyi oynasa bile bizim ilk 11 forveti olamaz zaten, Elmander + Necati + Baros (satılmazsa) + yeni yabancı (ins) var, şans bulamazki, bu yuzden zaten iyi olamaz.

potukdan sogudum. muhammed demir le takas edilebilir. ustune 1-2 atarız.

peanut gallery gibi adamsin

yok ama sana lenny kravitz'in it ain't over til it's over sarkisini hatirlatirim

sercan bar isine girmis bırho futbolu bırakcakmıs yakında

Bu adam Bursa'da 1-1.5 sezon ilk 11 oynadı, halen nasıl futbol topunu hayatında ilk kez görmüş gibi oynuyor anlamadım. Altyapılarda bayağı şöhretli bir adamdı halbuki, hızı dışında hiçbir özelliğini göremedik. Kontraatak oynamadığımız için o da bir işimize yaramadı gerçi.

Gokhan Zan Lig TV'nin Quiz bolumunde en tembel futbolcu kimdir sorusuna Sercan Yildirim ve Serdar Ozkan yanitini vermistir diyerek tarihe not duselim :)

Geri
Üst Alt