Cevap: #90 Sercan Yıldırım

3 forvet de formsuzken hala Sercan'ı ilk 18'e bile almak kimsenin aklına gelmiyorsa bu adamdan hayır gelmez demektir..

3 forvet de formsuzken hala Sercan'ı ilk 18'e bile almak kimsenin aklına gelmiyorsa bu adamdan hayır gelmez demektir..

sezon sonu yolcu bence bi elmander kalır, baros sercan gidici

uzun zaman oldu baros gibi bir forvet izlemeyeli (eski baros) şimdiden heyecanlanıyorum acaba hangi forvet gelicek diye

Arkadaş bu adamla 3 sene mi sözleşme imzalamıştık :) Bir yere gitmez bu adam külliyen zarar ederiz,, Oturur Albayrak'ın yanında,,

ne 3 ü,5 senelik sözlesmesi var:o

Sende azıcık şeref varsa şu final maçı kadrosunda olmadığından utanıp futbolu bırakırsın.

Bırakın abi adama yeteri kadar şans verildimi Allah aşkına. Oynadıgı maçlarda da son 10 dakika ne yapabilir. Ben bu cocugun sonuna kadar arkasındayım. Türk futbolunun tartışmasız en büyük yeteneği oldugunu düsünüyorum.

Bırakın abi adama yeteri kadar şans verildimi Allah aşkına. Oynadıgı maçlarda da son 10 dakika ne yapabilir. Ben bu cocugun sonuna kadar arkasındayım. Türk futbolunun tartışmasız en büyük yeteneği oldugunu düsünüyorum.

abi şans veririr veririr de kafa futbola müsahit değil burak gibi 25 inden sonra açılır buda..

Elmander koşuyor diye adam oynuyor. 1 tane kaleye bilinçli sutu yok elmanderin. Tamam amacım elmanderi kötülemek degil ama. Sercan sene basından beri full oynasaydı en az 25 gol atardı buna eminim.

Elmander koşuyor diye adam oynuyor. 1 tane kaleye bilinçli sutu yok elmanderin. Tamam amacım elmanderi kötülemek degil ama. Sercan sene basından beri full oynasaydı en az 25 gol atardı buna eminim.

Yok artık :o Adam sahada ayakta duramıyor sürekli düşüyor kendi kendine, önce fiziğini bir geliştirmesi lazım.

4-3-3'un sag forvetinde denemek lazimdi aslinda. Ama adam kendine bakmiyor ki. 12. adam olarak oynatsanda bi halt yiyemez bu haliyle.

Geri
Üst Alt