Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Hoca ne karar verse kabulüm ama belki de bizimle tam bir kamp geçirir ve özel antremanlar yaparsa faydalı olabilir.

Fatih Terim ona kampta şans verir,bakar eğer şimdiki Aydın kafasında takılıyorsa baş köşeye koyar,eğer hala leyla gibi dolanıyorsa kapıyı gösterir;bazı şeyler biraz da oyuncunun içinde olmalı,sadece yetenekle olmuyor.

Çok büyük hayal kırıklığına uğrattı beni.

hadım bırakmak lazım başka türlü futbola dönüceği yok adam her geçen gün kamburlaşıp şişiyor yahu

cimbom ruhu yok adamda,göremedik hiç. bu takımda işi yok. ya gönderilsin ya da kiralansın..tabi kiralayacak takım bulunursa..

Sezon içinde fırsatları değerlendirmeyip çalışmazsan bu vakit geldi mi 4 ay boyunca Fatih Hocanın gözüne bakarsın Sercan..

Kiralik gidebilir, bir cacik sercandan olmaz. sercanin yerine pino dursun

gelmeni hiç istemedim senin kalmanı da hiç istemiyorum sevindin parasını yedin yeter da artık çekin gidin

Benim hala umudum var bence iki sene sonra 11'in banko ismi olur .

sercan + para '= burak yapabilecegin en iyisi budur bizde sende kurtul

sercan + para '= burak yapabilecegin en iyisi budur bizde sende kurtul

yalnız sercan buraktan yetenek olarak çok daha üstün şenol güneşin elinde bambaşka bişeye dönüşürse başımızı taşlara çok vururuz gibime geliyor..

yalnız sercan buraktan yetenek olarak çok daha üstün şenol güneşin elinde bambaşka bişeye dönüşürse başımızı taşlara çok vururuz gibime geliyor..

Fatih hocanın elinde pek birşeye dönüşemedi umut yok gibi artık.

ama Trabzonda belki birşeyler olur. İstanbul Bursa gibi değil sonuçta Trabzon şehri. Belki futbola orada kafasını daha iyi verir. Şenol hoca gibi bir değerde var belki birşeyler olur.

Mehmet Batdal bile daha sempatik ve daha cok umit veriyor yeni sezon icin bana..

sans verilmeli. Bilmem belki almanya ya filan kiralasak FC koeln ikinci lig.

Geri
Üst Alt