Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Garanti süresi dolmadı daha... Defolu malı geri verelim.

Bu iddia doğru çıkar veya çıkmaz bilemem ama ben bu adamı bi türlü sevemedim zaten

Teşekkür edilip yollar ayrılmalı, net.

Bekleyelim biraz.. Bu kadar sağlam duruş sergilemek iyi değil. O kadar para verdik adama işin aslı hele ortaya cıksın.

ne ictin renkdass

hayat beni daraltiyor

senin gibi toz pembe görmek isterim

ben bişey icmedim dogru dürüst forma giymemiş adama sallamak komik sadece. burak yılmazada bu forumda neler dendigini gördüm ertesi sezon neler dendiginide. aydındada bunu gördüm. herkes bir anda fikir degiştirdi.

Aklima Okan Koc'u getirdi nedense. Insan kendi kariyerini nasil sabote eder, yeteneklerine nasil ihanet eder, kendisine altin bir tepsi üzerinde sunulan firsatlari nasil bir cirpida teper..? Yaptigindan pismandir su an eminim, ama cok sasirmadim. Türkiye'de futbolcularin yaptiklari cahillikler beni sasirtmiyor, hele ki yaslari 20'lerin basindaysa. Üzülmüyorum bile böylelerine, ona verdigimiz bonservis bedeline yanarim, o kadar.

Cezasi resmilesmeden 1-2 milyon her ne ise Rusya'ya gonderelim ve kurtulalim eger talibi varsa. Mustafa Pektemek dururken bu adama 3 milyon verdik, tam uc miyon.

Arda'dan gelen 12 milyon nasilda carcur edildi. Yigit'e 3, Sercan'a 3, Riera'ya 3 derken kalanda keske Volkan Sen'e baglasaymisiz. Onun tutma ihtimali cok daha fazlaydi sahsi fikrim. Sonrada rekor paraya oyuncu sattik derler.

Fatih hocanin Sercan haricindeki oyuncularda zerre kadar sucu yoktur bunu bilin. Adam Podolski'yi istedi eline Riera'yi verdiler. Shaqiri'yi istedi eline Yigit'i verdiler. Teknik ekipte vizyon fazlasiyla var. Ama yonetimin, yani direk olarak baskan ve malum danismaninin vizyonu sadece laflarda ve vaadlerde mevcut. Icraatta hic yok.

Bekleyelim biraz.. Bu kadar sağlam duruş sergilemek iyi değil. O kadar para verdik adama işin aslı hele ortaya cıksın.

Ne demek bu kadar sağlam duruş sergilemek iyi değil...

Biz burda FB'lileri eleştirirken aynısını bizim yapmamızı mı bekliyorsunuz.. Yapmadıysa bile dumanı vardır gelmesini çok istedim yeterli şans bulamadığına da katılıyorum ancak bir an önce yollar ayrılmalı bu oyuncuyla

cok istemistim alinsin ama simdi utaniyorum

tabiki hala hersey cok gec degil, hala patlama yapma sansi var, burak, selcuk inan vs bunlar da gec cikis yapanlardan ...

ama bu özgüvenle, bu kafayla asla...

21 yaşında aklı biraz hovarda adamdan ne bekleniyorduki

Sercan futboldan yasaklanana kadar gayette güzel performans gösterdi

Bursaspor maçı,gençlerbirliği maçı,samsun maçlarında çok kritik asistleri ve golleri oldu

Adam fener maçından hemen önce tam for tutmuşken ceza aldı ve yılı kfada bitirdi

Sozun başı kampı ve birazda kafasını futbola vermesiyle patlama yapacaktır

Aydının 4 yıldır galatasaraya hiç bir şey vermeden 2. yarıdaki performansını hatırlayın

Eğer aydına katlandıysanız sercana hayda hayda katlanmanız lazım

gelirken herkes cok istemişti hatta cok iyi transfer demiştik ama o formanın hakkını vermedi. cok calıssaydın senden bir seyler olurdu fakat artık yedeğin yedeği olursun secan :)

Önümüzdeki sene bir çok insanı utandırıp çok iyi performans verebilir. Arkadaş o kadar güzel öztelemiş ki...

21 yaşında aklı biraz hovarda adamdan ne bekleniyorduki

Sercan futboldan yasaklanana kadar gayette güzel performans gösterdi

Bursaspor maçı,gençlerbirliği maçı,samsun maçlarında çok kritik asistleri ve golleri oldu

Adam fener maçından hemen önce tam for tutmuşken ceza aldı ve yılı kfada bitirdi

Sozun başı kampı ve birazda kafasını futbola vermesiyle patlama yapacaktır

Mustafa Pektemek yerine bu adamı alan kim merak ediyorum.

Ayakta duramıyor Allah aşkına ne patlaması ya ? Umarım beni utandırır.

akhisar belediyeye kiraya verelim orda fazla eğlence mekanı filan yoktur mecbul futbola odaklanır arada istanbula kaçabilir yine ama o kadar olur artık..

Geri
Üst Alt