Cevap: #90 Sercan Yıldırım

Kaliteli bir kumaşı olduğu aşikar..Şimdi kovar gibi elden çıkarmak olmaz..Bir Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'ta yokları oynaması,Trabzon'da kral olması..Şu bir gerçekki,İstanbul,Anadolu topçularını genelde bozuyor.Geliyorlar alem falan derken formda düşüyorlar..Sercan iyi bir anadolu takımında bence bir Burak patlaması yapabilir,ondan 1 sene kiraya verilmesinde fayda var..Bundan hiçbişe olmaz deyip elden çıkartırsak ileride yüksek bonservis ödeyip almak zorunda kalabiliriz.Ben Sercan'dan ümitliyim,sadece sorumsuz bir topcu ve Fatih Hoca,Sercan-Ceyhun ikilisini geçen sene resmen görmezden geldi,fazla ilgilenilmedi..

Transfer oldugu zaman cok umutluyduk, yetenekli bir yerli forvet aldik diyorduk, adam alemci cikti.

Beraat etti..

hadi kendini göster artık kafandaki sorunlar kalktı :)

Adamı asmışlardı burada.Neyse bir yıl kiralanmalı bence. :)

Al sana büyük fırsat kardeşim. Bene getirdim bu takıma seni. Gösterme zamanı.

Gençler bile dışlamış adaşımı :(

532254_402935226431845_2074636153_n.jpg

hahaha fotoyu ben de gördüm demin ama hiç farketmedim :D:D

sercan tek tabanca takılıyo :asd:

Otur işte diğerlerinin yanına beraber çekiliverin.

Bir yandan da diğer masadaki diğer bardağa bakıyorum,bence olay şöyle gelişti; benimde öyle bir arkadaşım var oradan biliyorum.Sercan'ın yanında 3 kişi vardı,adamlar yemeğini bitirdi,bu kağnı gibi yediğinden masada kaldı ve hala takınır vaziyete devam etti.

Sercan 1 sene kiralık gitsin, belki toparlanır bu sene pek faydası olacağını sanmıyorum.

Ben Sercan'ın bu sene formunda yükseliş olacağını düşünüyorum ama bakalım..

Geri
Üst Alt