Bi adami kiralik gondermek fayda falan saglamaz altyapidan falan cikmadiysa ki Semih ve Emre Colak orneginde gorecegimiz gibi bu oyunculari kiralik gondermek bile gerekmiyo.

İyi bir sezon oncesi antreman alacak olan Sercan'in seneye faydali olacagini dusunuyorum.Zaten sike davasi sebebiyle ustundeki kara bulutlar da dagildi,tamamiyle futbola odaklanabir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: #90 Sercan Yıldırım

İlk geldiğinde çok sevinmiştim yahu, hala da çok severim. Yeterlilikten öyle uzak ki ama.

İBB'ye falan kiralasak keşke. Satarsak üzülürüm ne olursa olsun.

bu sene onun senesi olur bence.doya doya da izleriz şans bulduğu zamanlar.

Umarım kendine çeki düzen göstermiştir de, potansiyelinin hakkını vermeye başlar. Hız, çabukluk konusunda sorunları yok. Fizik dezavantajını da bu şekilde kapatıyor zaten. Geriye 2 önemli eksik kalıyor, saha içi eğitimi (nerede ne yapılır) ve mental gelişim. Bunları aşarsa milli takımın ve Galatasaray'ın uzun vadede ihtiyaçlarını karşılar. Karşılamazsa da Zafer Biryol gibi, Okan Yılmaz gibi kaybolup gider.

Israrla söylüyorum.Geçen yıl onca olumsuz olaya rağmen sercan yeterli performansı göstermiştir

Krtik maçlarda kritik dakkalarda kritik asistler,goller yapmıştır

Bu yıl performansını mutlaka arttıracaktır

Tek korkum hücum alternatiflerimiz çok fazla.Yeterli şansı bulamaması olur

Gecen sene yanlis hatirlamiyorsam gec geldi,o yuzden takimla yeterli calismayi yapamadi.Ayni zamanda sike davasi sebebiyle kafasi da mesguldu.Bu sene hem takimla calisiyor,odak noktasi takim oldu.Ben de faydali olacagina inaniyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Eskişehir,IBB,Bursa gibi takımlara kiralarsak iyi olabilir.

Bursa'dayken maçlarına gittim izledim.Çok iyi oyuncu.Bursaspor'daki performansını sergilese 100 golü aşarız herhalde :D

Buraya kadarmiş.

Galatasarayda oynamak istiyorsan çok çalişacaksin arkadaş.

Send from my HTC OneX using Tapatalk 2

Sercan baya tosuncuk mu olmuş bana mı öyle geliyor??? @ :

TS'ye kiralayalım hakkaten hem tecrübe edinir, hemde bunların sesini biraz keseriz.:)

bir tek kosmasi vardi o da gitmis , bu hic dil bilmeyen bir adamin ana dilini unutmasi gibi bir olay yani artik hicbir ise yaramaz

Burak-Elmander-Baros-Umut-Sercan

Sercan'ın bence Galatasaray'da bu dakikadan sonra işi yok.

Geri
Üst Alt