Cevap: #90 Sercan Yıldırım

kendini geliştirme gibi bi hırsı olmadığı için fazla ilerleyemez

ya gider bizden ya da yedeğin yedeği olarak bi köşede çürür

bugün izlemedim ama bugün çok iyi oynasa da aynı şeyi söylerdim

sercan yıldırım asla bi burak sıçraması yapamaz...

Yakan top oyununu manyak oynar Sercan, çok iyi toptan kaçıyor :lol:

Şu çocuğu parlatacak bir takıma yollasak 1 sezon harika olur kendisi açısından.

eleman daha bu yasta paramı aldım kafam rahat havalarında. haberi yok Galatasaray gibi bir klüpte kalıcı olmak varken oldugu yerde sayıyor. ya bize vereceği max katkı bu yada cok tembel bir futbolcu.

Aydin ve Sercan bunlar norml antrenmanli ,futbolculukla alakalari olmayan ,halisaha topcularidir.

Ne aydindan nede sercandan bi cacik olmaz.

topuk paslarını topun üstünden atlamaları filan çok iyi yapıyo ama bursa'da yaptığı topla driblingleri filan daha görmedik bizde..

yetenek var beyin yok adam gibi çalışsa büyük topçu olması zor değil ama tembellik var

Bu çocuktan hemen vazgeçmemek lazım. Burak Yılmaz'ın geçirdiği evrim ortada. Sercan'da müthiş bir potansiyel var haala. Sercan'ın yaşında, Sercan'ın özelliklerine ve tecrübesine sahip bir Türk oyuncu daha yok. Yaşıtlarının içinde mevkiisinin en iyisi.

Motive olursa GS'ın bir nevi yeni bir Arif Erdem'i olabilir. Arif Zeytinburnuspor'dan 20 yaşında gelmişti GS'a. Sercan da 20'sinde geldi.

Sercan'ın hızından, çevikliğinden başka ne özelliği var ? Hayır yani o özelliklerini de göremedik şu ana kadar.

Oyuna girdi. Korner bayrağının orda maçın bitmesini bekledi. Birşeyler yap be kardeşim..

Geri
Üst Alt